Tavaszi parfümújdonságok
2019. május 08. írta: Szabinae

Tavaszi parfümújdonságok

Az őszi parfümújdonságokat bemutató bejegyzés sikere miatt úgy gondoltam, elhozom nektek a tavaszi illatokat is.

Ebben a bejegyzésben is elsősorban a parfümöket helyezzük górcső alá, így az illatjegyekkel, az (esetleges) tapasztalatokkal és persze a bevezető kampányok is meg fogtok ismerkedni. Mint ahogy már megszokhattuk, a legtöbb márka újfent egy-egy ismertebb személyt kért fel kampányarcnak. Többek között Karlie Kloss, Emilia Clark, Irina Shayk fog visszaköszönni ránk a későbbiek során.

PACO RABANNE OLYMPÉA & INVICTUS LEGEND

A két ikonikus illat megújult, és egy érzékibb kiadásban tértek vissza Nick Youngquest és Luma Groethe főszereplésével. 

Az Invictus Legend egy hűvös, fás jellegű illat, amelynek alapját ámbra és tengeri-fás jegyek tesznek különlegessé. A jól ismert babér, grapefruit és guajakfa jegyek pedig tökéletes kiegészítik.

Az Olympéa Legend  is megőrizte az üde, érzéki kettősségét, melyet a vanília, gyömbérvirág, és a jól ismert sós akkord adott meg, ám sokkal melegebbé, és keletiesebbé vált hála a lila sárgabarack és a zamatos szilva egyvelegének.

NARCISO RODRIGUEZ FOR HER PURE MUSK

A For Her Pure Musc egy rendkívül tiszta, mély, ugyanakkor provokatív virágos chypre illat, melynek az alapja a borostyán, kasmír, és pacsuli triumvirátusa, ami fehér virágokkal, kaszmeránnal, és pézsmával válik egésszé. Lehet önállóan, vagy rétegezve is viselni. 

narciso-rodriguez-for-her-pure-musc-header-visual.jpg

JEAN PAUL GAULTIER - SCANDAL A PARIS

JPG múzsája ezúttal nem más, mint Irina Shayk volt, aki egy dögös fekete Gaultier szmokingban prezentálja a Párizs ihlette illatot.

A Skandal a Paris egy gyümölcsös, körtés, jázminos mézes illat, mely JPG-hez illően magára vonja a tekintetet.

CAROLINA HERRERA GOOD GIRL - DOT DRAMA

A Dot Drama egy gyűjtői kiadás az eredeti illattal. A kampány arca, és múzsája a legújabb cipellőnél is Karlie Kloss, aki egyszemélyben megtestesíti a Herrera divatház Good Girl vonalát.

Az alapillat ámbra (borostyán), cédrus, fahéj, kakaó, kasmírfa, pacsuli, pézsma, praliné, szantálfa, tonkabab, és vanília, mely bolgár rózsával, jázminnal, narancsvirággal, írisz gyökérrel, tubarózsával egészül ki a szívjegyben, és bergamottal, citrommal, kávéval, és mandulával a fejjegyben.

LES SORBETS DE NINA RICCI

3 különleges desszertekre emlékeztető illatot találhatunk a limitált kollekcióban. A The Sorbets of Nina | Luna | Bella mind egy-egy finomságra emlékeztetnek minket.

A Nina az ultra hűvös pralinék, a Luna a körtés jégkásák, a Bella pedig a Frappé koktélok illatozó világába kalauzol el minket.

nr_lbdn_lessorbetsdeninaricci_ad_campaign_ld.jpg

BURBERRY HER BLOSSOM

Cara Delevingne az arca a legújabba Burberry parfümnek is, mely egy virágos, gyümölcsös jellegű illat. A szantálfás alapot a virágzó szilva, a babarózsa, a pézsma, a mandarin és a rózsabors egészíti ki. 

VICTORIA’S SECRET - BOMBSHELL PARADISE

Lorena Rae a tengerparton mutatja be a Bombshell paradise-t, ami egy gyümölcsös virágillat pezsgő grapefruittal, gyöngyvirággal és fekete ribizlivel.

DOLCE & GABBANA LIGHT BLUE SUN

Az ikonikus Light Blue egy limitált nyári kiadást kapott, melyet a citrom, jázmin, kókuszvíz és cédrusfa kombinációja jellemez. Egy friss, virágos illatot kaptunk tengerparti romantikával megfűszerezve Giulia Maenza főszereplésével. 

DOLCE & GABBANA  - THE ONLY ONE

A sárkányok anyja -aka Emilia Clark- immáron úgy néz ki, hogy végérvényesen D&G The Only One lány lett. A vörös kiadás abban különbözik a tavalyitól, hogy itt a kávét nem írisszel, hanem rózsával és ibolyával ötvözik. A piros bogyós gyümölcsök, a körte, a szeder, a borostyán, és a pacsuli pedig tökéletes kiegészítői ennek az illatkompozíciónak.

dolce_gabbana_the_only_one_2019_blogozine.jpg

BETTY BARCLAY BOHEMIAN ROMANCE

A legújabb illat februártól érhető el. A friss mandarin, a harmatos körte és a rózsaszín bors vibráló, gyümölcsössége a gyöngyvirággal, a rózsával és a jázminnal teljesedik ki, melyet kasmírfába, és pézsmába ágyaztak.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');