Narancsbőr? Így küzdj meg vele!
2019. május 22. írta: Szabinae

Narancsbőr? Így küzdj meg vele!

A narancsbőr, a cellulit a bőr alatti kötőszövetben található, és narancs héjhoz hasonló megjelenést kölcsönöz az érintett bőrfelületnek, ami általában az ember feneke, vagy combja. A kialakulásának több oka is lehet az étkezéstől kezdve a hajlamig, ám az a szerencse, hogy lehet tenni ellenne.

Én a következőket használom:

cellulit_1.jpg

EDZÉSHEZ

Edzés előtt két fajta kencét szoktam felkenni az edzés típusától függően.  Az egyiket otthoni használatra, a másikat pedig a teremben :)

OTTHONRA - NATICS SILHOUETTE GÉL

Az alakformáló gélben  2% koffein, a pink grapefruit illóolaj, a zöldtea-hidrolátum és újgenerációs édesgyökér kivonat található, mely tónusosabbá tesz, hidratál, és serkenti a zsírsejtek lebomlását, miközben a vér-,illetve nyirokkeringést is aktivizálják.

natics_silhouette.JPG

EDZŐTEREMBE - BEAUTYROBIC CELLULIT KILLER OLAJ

Koffein, chili paprika kivonat, és fahéj erejével veszi fel a harcot a narancsbőr ellen! Ezt a Beautyrobic olajba csepegtetve lehet használni szigorúan betartva a használati utasítást, mivel nagyon erős koncentrátumban található meg benne a hatóanyag.

beautyrobic-mini-taska-olajok-szerum.jpg

FÜRDÉSHEZ

Érdemes fürdéskor hetente egyszer radírozni (főleg az érintett szakaszon). Érdemes koffeines testradírt választani, de a "sima" testradír is megfelelő egy kis vérpezsdítésre, és az elhalt hámsejtek eltávolítására. A koffeines annyiban jobb, hogy természetéből adódóan serkentőbb hatással bír.

o-body-scrubs-facebook.jpg

FÜRDÉS UTÁN

VAGHEGGI SINECELL PEZSGŐ HATÁSÚ TESTHAB

Ha szeretnél biztosra menni, akkor van már a piacon cellulit elleni testápoló is. Nekem a Vagheggi Sinecell van itthon. Ennek a fő hatóanyaga a Polysiphonia brodiei vörös alga, és a Jania rubens alga, melyek segítik a zsírégetést (érdemes mozgás után használni), és feszesíti is a bőrt. 

vagheggi_sinecell_poster.jpg

Remélem hasznosnak találtad a bejegyzést, és tudtam pár tippet adni a narancsbőr elleni harcodhoz :)

Persze azt nem árt tudni, hogy tartós eredményt az életmódoddal együtt tudsz elérni, hisz a cukor és társai igen erőteljesen felelősek a narancsbőr kialakulásáért, szóval diétával és kencékkel együtt meg tudod szüntetni, viszont utána az állapot fenntartásáért is kell tenni :)

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');