Lélegzetelállító csipkecsodák Sármán Nórától
2019. június 06. írta: Szabinae

Lélegzetelállító csipkecsodák Sármán Nórától

cover_norasarman.jpg

Szerintem nem kell bemutatnom Nektek Sármán Nórát, akinek a ruháiért tudvalevően oda meg vissza vagyok. Főleg a menyasszonyi ruha kollekcióiért, melyek szezonról-szezonra elvarázsolnak.

Nóri a menyasszonyi kollekciójában a variálhatóságra helyezte a hangsúlyt, így pazar csipketopok, különféle szoknyák és nadrágok számos variációját álmodta meg, ami által összeállíthatjuk a személyiségünknek leginkább megfelelő menyasszonyi vagy alkalmi szettet, amely nem csak egy napra szól.

Ezáltal lehetőséget kapunk (mi és a gyönyörű ruha is) arra, hogy újra és újra fel tudjunk venni.

Fotó: Zsólyomi Norbert, Haj: Végh Virág, Smink: Kozian Fanni, Model: Hanna, Attractive Models, Kalap: Vecsei Millinery, Bútorok: Woodelier

A kollekciót az angyali fehér uralja, melyet fekete és pasztell ripszszalagok, bársonyövek egészítenek ki, melyek természetes anyagokból készültek a kényelmes pamutcsipkétől kezdve az éteri hernyóselyem muszlig. A  hímzett illúziótüll, leheletvékony chantilly csipke és relief-szerűen kiemelkedő guipure csipke díszíti a ruhákat, a pókhálóvékony alapból levélkék, virágok emelkednek ki. A csipkék egy nagymúltú francia manufaktúrából származnak, így gyakran viszontlátjuk őket olyan nagy divatházak kifutóin, mint a Givenchy, Saint Laurent vagy Alexander Mc’Queen.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');