Ajándékozz tudatosan! | Ezek a legjobb ajándékok gyerekeknek
2019. december 06. írta: Szabinae

Ajándékozz tudatosan! | Ezek a legjobb ajándékok gyerekeknek

A tudatos ajándékozásnak, a minőségi játékoknak szerencsére egyre nagyobb trendje van, és egyre többen választanak így ajándékot az ünnepekre is. A fából készült játékok strapabíróak, elnyűhetetlenek és akár több generáción keresztül is hű társai lehetnek a család gyermekeinek. Egy kis festékkel pedig bármikor átalakíthatóak, és igényekre szabhatóak. A fa játékok / bútorok a minőséget, a tartósságot és a meghittséget képviselik. Mivel nincs két egyforma fadarab, így nem készül két teljesen ugyanolyan termék belőle. Mindegyik egyedi egy kicsit. 

A legfontosabb a fa játékok választásánál az, hogy olyan terméket vegyünk, mely felelősségteljes erdőgazdálkozásból származik (FCS védjeggyel rendelkezik). Pont ezért örültem meg annyira, amikor a LIDL-ben bevásárlás közben láttam a logókat a játékokon, hogy végre lehet egyre több helyen találni ilyesmit.

Ebben a bejegyzésben olyan ajándék ötleteket találhattok, melyek ilyen faanyagból készültek.

FA JÁTÉKKONYHA

Főzni, sütni minden gyerek szeret, csak nem éppen a konyhában, forró, éles eszközök közelében szeretjük őket tudni. Amennyiben érdeklődik a gyerkőc a konyhaművészet irányába, mindenképpen érdemes elgondolkodni azon, hogy beszerezzünk nekik egy saját játék konyhát, ahol kedvére kutyulhat, süthet, készíthet nekünk ételeket, italokat. Azzal számolni kell, hogy ezek a konyhák nem kis mérettel rendelkeznek. Érdemes a falhoz helyezni, és a falhoz rögzíteni.

a_327541_321245_321246_321251_321241_life_v01_v288_ifla.jpg

Különböző kiegészítőket is beszerezhettek hozzá:

fa_konyha_kiegeszitok_blogozine_lidl.jpg

BABAHÁZ

Mindenki vágyik egy saját palotára nemtől, kortól függetlenül. A gyerekek vágyát könnyebb teljesíteni, hisz már nem csak babáknak lehet szuper több szintes házat venni, hanem lovagoknak is bevehetetlen várat, kastélyt.  A legjobb, hogy a berendezéseket kedvünkre variálhatjuk.

babahaz_1.jpg

KÉSZLETEK

VASÚT:  Önjáró vonatok, sínek, alagutak, sorompók találhatóak benne, és igény szerint bővíthető új sínekkel, állomásokkal, és egyéb akadályokkal

AUTÓPÁLYA / TŰZOLTÓ ÁLLOMÁS / TEHERKIKÖTŐ KÉSZLET: Utak, alagutak, daruk, tűzoltó állomás, különböző bővítmények, és teherkikötők kaphatóak szettekben rengeteg tartozékkel 3799 Ft-tól. 

fa_jatek_keszlet_lidl_blogozine.jpg

JÁRMŰVEK

Helikopterek, kisautók, tűzoltó kocsik, rendőrautók, építkezéshez használatos járművek, markolók várják csillogó szemű tulajdonosaikat 3-7 részes készletekben 1299 Ft-tól.

jatek_keszlet_lidl.jpg

KALÓZHAJÓ

Ki ne szeretett volna gyerekként kalóz lenni? Hatalmas kalózhatót birtokolni, és bejárni vele a világot. Irány a tenger! Érdemes mellé beszerezni egy kalózos szemfedőt és kardot, hogy teljes legyen a gyerkőc élménye.

a_321235_spielhaus_piratenschiff_life_v01_ifla.jpg

Remélem tetszett a bejegyzést, és kedvet kaptatok beszerezni otthonra egy-egy ilyen szépséges fa játékot.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

A bejegyzést a LIDL támogatta.

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');