Íme a H&M Studio kapszula kollekciója
2020. február 19. írta: Szabinae

Íme a H&M Studio kapszula kollekciója

A H&M mára a világ egyik legfenntarthatóbb világvállalatává nőtte ki magát, s nem csak mondja, hanem tesz is a bolygóért. Figyel az anyag felhasználásra, a munkakörülményekre és úgy összességében mindenre. Ez a fajta precizitás jellemzi a márka Studio kapszulakollekciójára, melyet évente kétszer láthat, s szerezhet be a nagyközönség világszerte. Ezek a darabok mindig a legdivatosabb, leglátványosabbak közé tartoznak. Trendszetterek, melyekkel ékesíteni lehet a gardróbot. 

Bloggerek lévén szerencsére már a debütálás előtt találkoztunk Nagy Nikivel a gyönyörű kollekcióval és fotóztunk is pár meseszép szettet.

Nekem nagy kedvencem ez a türkiz-krém kombináció, melynek egyszerű eleganciája rabul ejtő:

nagyniki_hm_studio_2020.jpg

A képen: @nikinagyniki | Fotó: Emmer Szabina | Helyszín: Marriott Hotel Budapest

A kulcsdarabok között van a rikító rózsaszín, újrahasznosított poliészterből készült ruha, a homokszínű viszkóz-lenszövet rövid dzseki eldolgozatlan alsó szegéllyel, a bő szárú nadrág, a vastag pamut-nejlon horgolt kardigán és a szembeszökő emelt talpú bőr bokacsizma. A színpaletta élénk rózsaszín és kobaltkék, itt-ott élénkzöld színfoltokkal, homok- és krémszínekkel kiegészítve.

A pink ruha lágy esése bohó, játékos megjelenést kölcsönöz viselőjének:

nagyniki_hm_studio_2020_1.jpg

A képen: @nikinagyniki | Fotó: Emmer Szabina 

A tavaszi - nyári kollekciót a szabadság és a tenger inspirálta. Pontosabban szólva svéd Gotland szigeten tett látogatás ihlette, és múzsája a szabad szellemű szörfös lány, aki a terjedelmes, mindennapi ruhát eldolgozatlan szabásokkal és sportos fürdőruhával párosítja.

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG AZ ÖSSZES OUTFITET:

A kollekció február 20-tól, azaz holnaptól elérhető a Váci1-es H&M üzletben limitált számban, valamint online a hm.com oldalon.

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');