5 gyertya, melyet Neked is ismerned kell
2020. február 26. írta: Szabinae

5 gyertya, melyet Neked is ismerned kell

photo-of-candle-on-wooden-tray-3654619.jpg

Az illatok életünk szerves részét képzik: Legyen szó ételekről, kozmetikumokról, parfümökről, vagy lakás illatosítókról - meghatároznak minket. Még a párválasztást is befolyásolja a szaglásunk, ugyanis hatnak az érzelmeinkre, kémiai reakciót tudnak beindítani bennünk.

Nálunk egész évben megtalálhatóak a különböző illatok a lakásban. Egyszerűen imádom őket, és szerintem a gyertyák nem csak a hideg beköszöntekor tudnak romantikus hangulatot csempézni a hétköznapokba, hanem az év bármelyik szakaszában.

A blogon többször is volt már szó a gyertyákról. A mostani bejegyzésben a kedvenceimet fogom nektek bemutatni, melyeket egyszerűen be tudtok majd szerezni Ti is. 

BATH & BODY WORKS

Sokaknak ez a márka egyet jelent a kényeztető testápolási és fürdőzéssel kapcsolatos termékekkel, ám van egy nem éppen elhanyagolható méretű lakásillatosítós szegmense is. Isteni illatú gyertyák, sprayk, diffúzorok, elektromos illatosítók, és lakásparfümök találhatóak itt.

plp-w08-19022020-bbw-intothenight-en-d.jpg

MÉHVIASZ GYERTYA

Ezek közül a legjobb és egyben legcukibb csomagolásúak a Milkhouse gyeryák, melyeket mindenféle illatban meg lehet találni. A design pedig valami fenomenális: régies tejesüvegek

milkhouse-candles-sweet-woods.jpg

JO MALONE

Korábban már többször is volt róla szó a blogon, főleg az adventi kalendáriumok, és ajándék ajánlók kapcsán, mivel ő egy intenzív illatú, kifinomult designnal rendelkező luxus illat gyertya, mellyel a lakást is ékesíthetjük.  

jo-malone-candle.jpg

WOODWICK

Őket nem kell senkinek bemutatnom. Rendkívül elegáns, letisztult csomagolásban és designnal lelhetőek fel ezen a piacon. A márka népszerűségének köszönhetően már nem csak gyertya, hanem diffúzor formában is lehet őket kapni.

woodwick-oudwood-ellipse-jar-candle.jpg

SMELLS LIKE SPELL

Nálunk hangulathoz, érzelmekhez kapcsolódó illatokat lehet találni. A következő érzéseket személyesítik meg a gyertyák: Szerelem, meditáció, egészség, gyógyulás, párkapcsolat, szerencse, lélek tisztítás.

smells-like-spells.jpg

Remélem a bejegyzésem iránymutatóként tud szolgálni Neked a gyertya beszerzés során!

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 Szponzorált bejegyzés

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');