Így kerülhetsz őszi hangulatba egy pillanat alatt
2024. október 11. írta: Szabinae

Így kerülhetsz őszi hangulatba egy pillanat alatt

i_gy_keru_lhetsz_o_szi_hangulatba_egy_pillanat_alatt_blogozine_cover.jpg

Amikor beköszönt az ősz, sokunk számára ez nemcsak a hűvösebb időjárás és a színesedő levelek időszaka, hanem egy új szezon, ami magában hordozza az otthonosság, a nyugalom és az illatos, meleg kiegészítők varázsát. Ha szereted a pumpkin spice illatot az otthonodban, s magadon, akkor ez a cikk neked szól. 

i_gy_keru_lhetsz_o_szi_hangulatba_egy_pillanat_alatt_blogozine1_2.jpg

Igazi szezonális különlegesség, amelyet kifejezetten az ősz inspirált. Egyedülállóan ötvözik a fűszeres sütőtök illatát a cozy élménnyel.

The Body Shop Pumpkin Spice Body Butter

A The Body Shop ikonikus testvajai idén ősszel is az egyik legnépszerűbb termékké váltak, köszönhetően a pumpkin spice illatú verziónak, amely fűszeres, enyhén édes és kellemesen krémes aromával csábít. Azon kívül, hogy hidratálja és puhává varázsolja a bőrt, illata olyan, mintha belépnél egy őszi mesevilágba.

A Love Beauty and Planet Pumpkin & Tonka testápoló

Gyorsan beszívódik, és intenzív hidratálást biztosít a hidegebb hónapokban. A fűszeres, mégis édeskés illata egész nap a bőrön marad, kellemes és hosszantartó aromát adva. A bőrt puhává és rugalmasabbá varázsolja, miközben a sütőtök gazdag tápanyagai és antioxidánsai segítenek a hidratálásban.

i_gy_keru_lhetsz_o_szi_hangulatba_egy_pillanat_alatt_blogozine2.jpg

A pumpkin spice tea fűszeres ízvilága kellemesen melegíti a testet, antioxidánsai és gyulladáscsökkentő hatása révén támogatja az immunrendszert. Nyugtató illata és hangulatjavító hatása miatt segít oldani a stresszt, emellett alacsony kalóriatartalmú alternatívát kínál az édességre vágyóknak.

Pumpkin Chai Yogi Tea 

Az ősz nem lehet teljes egy forró tea nélkül, a Yogi Tea Pumpkin Chai tökéletes választás a szezonális ízek kedvelőinek. Ez a fűszeres tea a fahéj, a gyömbér és a tök csodás keverékével, valamint enyhe vaníliás lecsengéssel kényeztet. Nemcsak az őszi hideg napokon melegít fel, de egy kis extra komfortérzetet is ad a mindennapokhoz.

English Tea Shop Halloween Teaválogatás

Az English Tea Shop minden évben készül valami különlegessel Halloween alkalmából, és ez idén sincs másképp. A limitált kiadású Halloween teaválogatásban találkozhatunk fűszeres chai és gyümölcsös keverékekkel, amelyek tökéletesek arra, hogy egy borongós őszi napon belopják a melegséget az otthonodba.

i_gy_keru_lhetsz_o_szi_hangulatba_egy_pillanat_alatt_blogozine1.jpg

Az ősz illatát legkönnyebben gyertyák segítségével csempészhetjük be az otthonunkba. Nincs is jobb  annál, mint a hazaérve az egész napos rohanásból bekuckózni, és gyertyát gyújtva kicsit kikapcsolódni. 

Greeway Candle - Hi Pumpkin! fa kanocós szójagyertya

A legnagyobb kedvenc sütőtökös illat édes sziruppal kiegészülve lengi be otthonod. Hi pumpkin! az ősz igazi slágere. A frissen sült, édes, fűszeres sütőtökös pite illatával.

Yankee Candle Pumpkin Cinnamon Swirl

Ez az illat  vanília, a barna cukor, a pirított dió és a meleg fűszerek illatával édes őszi élményt hoz létre. Az egész lakást átjárja a melegség és a kényelem érzése.

Még több inspirációért irány a Blog

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');