Könnyed, nyári illatra vágysz? Mutatom, miket less meg ;)
2020. augusztus 07. írta: Szabinae

Könnyed, nyári illatra vágysz? Mutatom, miket less meg ;)

A meleg nyári napokon a könnyedebb illatokra vágyunk. A gyümölcsös, friss illat tónusok elvarázsolnak.  Mutatom is, hogy nekem mely illatok az örök kedvenc kényeztető, csábító illataim ebben az időszakban.

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Daze

Marc Jacobs Daisyje immáron a zamatos mandarin, az édes mirabolán, az ízletes sárgadinnye, és a krémes pézsma alkotta csodaszép illatkompozíciójaként varázsolja el viselőjét. A kampány arc szokás szerint Kaia Gerber volt, aki még mindig tökéletes választás a illatvonalra.

Hugo Boss BOSS Alive

A Hugo Boss Alive igazi vaníliás almás pite illat. Az alma tökéletesen keveredik az isteni szilvával, a zamatos fekete ribizlivel, és fahéjjal, mely az édes vaníliás és a szantálfás, cédrusos jegyekkel egészül ki.

alive.jpg

boss_alive.png

Dolce & Gabbana Dolce Shine

 Az új Dolce Shine - t a tél és a tavasz közötti különleges időszak ihlette, és az nyári első napsugarak hangulatát árasztja. Virágos-fás-pelyhes illatként lengi körbe az embert, melyet élénk és lédús gyümölcsök és finom sós akkordok árnyalnak.

A friss és savanykás grapefruitot az édeskés mangó, és birsalma teszi teljessé, melyet a jázmin és a narancsvirág bódító illata egészít ki, s a szantál és a pézsma tiszta teszi teljessé. Egy igazi frissítő, ámde édes illatot kapunk a legújabb Dolce parfümben.

Nektek melyik nyári parfümök a kedvenceitek?

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');