Az illatok új generációja: Az aroma diffúzorok
2020. december 12. írta: Szabinae

Az illatok új generációja: Az aroma diffúzorok

Tudjátok, mennyire szeretem az illatokat, az aroma diffúzorokat, a gyertyákat az otthonomban, és állandóan beszerzek valami újdonságot. Főleg a hűvösebb időszakban, karácsonykor, újévkor... Korábban a kedvenc gyertyáimat mutattam be nektek, most pedig következhet a következő kedvencem: az aroma diffúzorok.

Ezekből több féle is található: Pácikás és elektromos. Én a bambuszpálcikásat részesítem előnyben. Ez egyrészt hosszú ideig magában tartja az illóolalakat, és akár több hónapon keresztül is illatozik otthonunkban, másrészt pedig egy ez egy gazdaságos és nem utolsó sorban környezetbarát formája a lakásillatosításnak. 

Érdemes a lakás méretéhez mérten választani kiszereléseket és több ponton is elhelyezni az elegáns aroma diffúzorokat. 

Mutatom is ezek közül a kedvenc márkáimat:

MAISON BERGER PARIS

A francia Maison Berger cég  története 1898-ban kezdődött, amikor Maurice Berger gyógyszertári laboráns elkészítette az első katalitikus lámpáját. Mára pedig az illat lámpák élenjáró gyártójává vált. Ennek köszönhetően pedig nem csak katalitikus lámpákat lehet a márka kínálatában találni, hanem különböző illatgyertyákat, és aroma diffúzorokat is.

 

aromadiffuzorok_blogozine_3.jpg

ASHLEIGH & BURWOOD LONDON

Az Ashleigh & Burwood London az Egyesül Királyság vezető illatlámpa-beszállítójáként nem csak aroma lámpákat, hanem aroma diffúzorokat, gyertyákat, autóillatosítókat, illatpárnákat, és fürtölőket is gyárt. Mint láthatjátok, nem csak letisztult elegáns üvegeket találhattok náluk, hanem különlegesebb darabokat is. 

 

aromadiffuzorok_blogozine_1.jpg

CHANDO

Egyedi, kézzel készült porcelánok készítéséből indult a Chando 1977-ben, majd 19 évvel ezelőtt elkezdtek belemélyedni az illatok világába is. Különlegessége az, hogy nem bambuszpálcikákon keresztül szívja fel, és osztja meg velünk az illóolajokat, hanem aroma porcelánon keresztül, ami olyan bőrszerű tulajdonsággal rendelkezik, hogy a porózus textúráján keresztül illatozik otthonunkban.
aroma_diffuzor_chando_blogozine.jpg

BAOBAB

A belga márka 2002-ben született meg az illatokban gazdag Tanzánia varázslatos táján. A Baobab Collection egy sor diffúzort és gyertyát kínál különböző anyagok felhasználásával. Pl.: kézzel fújt üvegből, akár nemes bőrrel kárpitozott fémből.

aromadiffuzorok_blogozine_4.jpg

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

szponzorált tartalom

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');