Ezt fogod idén magadra fújni - 2021 parfümtrendjei | Tél
2021. január 18. írta: Szabinae

Ezt fogod idén magadra fújni - 2021 parfümtrendjei | Tél

Új év, új kezdetek - tartja a mondás. Ez érvényes mind életmódra, mind illatokra. A téli illatok gyakran fűszeresek, és melegséggel töltik be a teret. Tökéletesek a kellemes estékhez, a romantikázáshoz és az otthoni kuckózáshoz is. A téli parfümök alapja sok esetben az édes vanília, a csábító szantálfa, érzéki virágos jegyekkel kiegészítve.

Az idei év első parfümválogatása végig fog vezetni Téged, kedves Olvasóm a téli illat trendeken és megmutatja, mely illatok a legtrendibbek 2021 elején. 

A parfüm nem csak egy illat, hanem az outfit része. Meghatározza a viselőjét, és annak hangulatát. Magabiztossággal is felruház, inspirál. 

Téli parfümválogatásunk következik:

MARC JACOBS - PERFECT

Marc Jacobs legújabb virágos illatának arca nem más, mint Lila Moss (Kate Moss lánya), aki megtestesíti az illat játékos mivoltát. A Perfect az optimizmust, az önszeretetet és az eredetiséget ünnepli. Magát a parfümöt Marc Jacobs mantrája ihlette: „Tökéletes vagyok, amilyen vagyok”, amelyet a csuklóján lévő „tökéletes” szó tetoválása jelképez. Mint a tetoválása, a Perfect by Marc Jacobs is arról szól, hogy átfogja és kifejezze az ember valódi énjét.

Modern, fényes és nőies: a Perfect egy rendhagyó, mégis harmonikus ütközés a friss virágos és nyugtató sima jegyzetekből. Az illatot rebarbara és fényes nárcisz lédús jegyei nyitják meg, amelyek a mandula tej megnyugtató szívét tárják fel. Ezt az illatorgiát pedig a fűszeres cédrusfa és a lágy kasmír zárja.

CAROLINA HERRERA - GOOD GIRL SUPREME

Az ikonikus cipellő megújulva bűvöli el az embert. Az arca a parfümnek szokás szerint a Good Girl múzsája, Karlie Kloss. Az ikonikus parfümnek most nem csak az üvege lett új, hanem az illata is, ugyanis most először szerepel az intenzív illatáról méltán híres egyiptomi jázmint egy Carolina Herrera illat összetevői között, amivel egy rettentően provokatív, és egyedi illatkompozíciót alkottak meg. 

A Good Girl Supreme egy ízig-vérig virágos - keleties illat, melynek alapját a melegséget adó tonkabab adja. Ezt követi a csodás erdei bogyók és az egyiptomi jázmin kettőse, mely játékosságot kölcsönöz neki. majd az édes tubarózsa, és keleties vertiverfű, melyet eddig leginkább férfi parfümökben találhattunk meg. 

Ezen jegyek kombinációja, "az intenzíven csábító Good Girl Suprême merész új formulával újrateremti az ikonikus Good Girl illatot. Újradefiniálva a fények és árnyékok emblematikus kontrasztját, arra ösztönöz minket, hogy kapcsolódjunk lázadó oldalunkhoz." 

„Néha muszáj fittyet hányni a szabályokra” - vallja Carolina A. Herrera. „A nők rossz kislány énje rendkívül erős és csábító. Már régóta vágyom arra, hogy olyan illatot kreáljak, amely összeköttetést teremt belső lázadó énünkkel: hiszen olyan jó rossznak lenni!”

Az ikonikis cipellő külsejét tekintve lakk fekete alappal rendelkezik, melyen az ég végtelenségére emlékeztető apró csillámló darabkák a fényirány függvényében hol erősebb, hol finomabb intenzitással csillognak.

HUGO BOSS -  BOSS THE SCENT ABSOLUTE

Az illatpár már második éve személyes kedvenceim. A illa arcai a csodálatos Birgit Kos és a sármos Jamie Dornan. Maga a parfüm egy mély, érzéki, orientális, keleti világba röpítő parfümöt jelent.

A The Scent Absolute for Her érzéki vaníliával, és vetiverfűvel indul, majd kávéval, mézzel és őszibarackkal egészül ki.

A The Scent Absolute for Him szintén vetiverfűvel indul, majd maninkával és gyömbérrel teszi fűszeressé, s kissé keleties keleties-ámbrás parfümöt kreál általa.

LANCOME IDOLE L'INTENSE

Másik személyes kedvencem ez a fűszeres, édes, meleg illat.  Extra vékony parfümös üvegben került piacra ez a kesernyés, ámde édes, virágos illat, ami a kesernyés naranccsal, és vadmandarinnal indul, majd rózsával, szantálfával, vaníliával és jázminnal egészül ki. Egyrészt maga az illatkombináció egy rendkívül nőies, jellegzetes, és határozott illat, mely mellett nem lehet csak úgy elmenni, mert magára vonza a tekintetet, másrészt pedig a viselőnek is magabiztosságot, nőies kisugárzást biztosít, harmadrészt pedig az üveg valami zseniális. Imádom :)

ARMANI MY WAY

Az Armani My Way egy izgalmas fás-virágos illat, melynek alapja a fehér pézsma, a melengető cédrusfa, a meleg madagaszkári vanília, és a virginiai boróka, melyet a tubarózsa, és az indiai jázmin tesz érzéki illattá, majd az egyiptomi narancsvirág, és a citrusos kalábriai bergamott tesz teljessé

CHOPARD - LOVE CHOPARD

A Love Chopard egy provokatív, édes és csábító illat. Óda a rózsához, a szerelem királynőjéhez, a virágok és a parfümök királynőjéhez. Nem kevesebb, mint 6 különböző rózsa található az illatban: bolgár rózsa, török ​​rózsa, marokkói rózsa, damaszkuszi rózsa, esszenciális rózsaolaj, taif rózsa.

Az illat alapja a cédrus, pacsuli, török rózsa, kakaó, szantálfa, barna cukor, vanília, tonkabab, és méz, melyeket az esszenciális rózsaolaj, marokkói rózsa, bolgár rózsa, narancsfa virág, és arab jázmin egészít ki, és a rózsakivonat, damaszkuszi rózsa, fahéj, rózsabors, taif rózsa, ibolya, és mandarinhéj tesz teljessé.

Remélem tetszett a téli parfümválogatásom és ihletet tudtál belőle meríteni. A Notino.hu-n most - 20 % -kal tudsz lecsapni többek között rájuk is!

További csodás napot, Szabi

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Szponzorált tartalom

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');