Íme a legérzékibb parfümök - Illatok szerelmesekre hangolva
2021. február 06. írta: Szabinae

Íme a legérzékibb parfümök - Illatok szerelmesekre hangolva

illatok_szerelmesekre_hangolva.jpg

A parfümök érzelmeket idéznek fel viselőjükben, és meg tudja határozni a hangulatukat is. Így van a szexi, érzéki illatokkal is, melyek mikor máskor, mint Valentin-napkor kapnának kiemelt figyelmet - hisz ki ne vágyna illatozó valentin napi ajándékokra? :)

A mai bejegyzésemben ezeket a parfümöket fogom bemutatni Nektek. Remélem tetszeni fognak.

NINA RICCI - NINA ROSE

Nina Ricci púderrózsaszín, almácskája, a Nina Rose egy nőies, virágos-gourmand illat, mely optimizmust, játékosságot, és vidámságot visz viselője mindennapjaiba. Az illat alapja a virágosan púderes fehér pézsma, és a  cédrusfa, melyek kellemes ellettétje üdeséget ad a parfümnek. Ezt a bergamott, a citrom, az édes jázmin, és a körte egészíti ki érzéki illattá, és a neroli, narancsvirág kettőse adja meg a tökéletes befejezést hozzá.

CHOPARD - LOVE CHOPARD

A Chopard Love Chopard egy provokatív, édes és csábító illat. Óda a rózsához, a szerelem királynőjéhez, a virágok és a parfümök királynőjéhez. Nem kevesebb, mint 6 különböző rózsa található az illatban: bolgár rózsa, török ​​rózsa, marokkói rózsa, damaszkuszi rózsa, esszenciális rózsaolaj, taif rózsa.

Az illat alapja a cédrus, pacsuli, török rózsa, kakaó, szantálfa, barna cukor, vanília, tonkabab, és méz, melyeket az esszenciális rózsaolaj, marokkói rózsa, bolgár rózsa, narancsfa virág, és arab jázmin egészít ki, és a rózsakivonat, damaszkuszi rózsa, fahéj, rózsabors, taif rózsa, ibolya, és mandarinhéj tesz teljessé.

CAROLINA HERRERA - GOOD GIRL 

Az ikonikus illat, cipellő, melyet nem kell senkinek sem bemutatni. Egyszerűen imádom Carolina Herrera Good Girl-jét. Az illat ámbra (borostyán), cédrus, fahéj, kakaó, kasmírfa, pacsuli, pézsma, praliné, szantálfa, tonkabab, és vanília kombinációval indul, mely bolgár rózsával, jázminnal, narancsvirággal, írisz gyökérrel, tubarózsával egészül ki a szívjegyben, és bergamottal, citrommal, kávéval, és mandulával a fejjegyben.

PACO RABANNE - OLYMPEA

A modernkori istennők parfümsorozata 2015-ben ezzel a sós vaníliás, ámbrás, kasmírfás, szantálfás, zöld mandarinos, vízi jázminos, gyömmbérvirágos illatkreációval indult útjára, és azóta is töretlen a siker. Végtelenül nőies, üde és fiatalos mégis szexi, kellően édes, virágos, mégis friss, fűszeres egyedi a Paco Rabanne Olympea parfüm varázslatos illata. Nekem személy szerint az egyik kedvenc téli illataim közé tartozik, mivel rendkívül intenzív, és addiktív. Elbűvöl, és megtart.

paco_rabanne_olympea.jpg

LANCOME IDOLE

Ultra vékony üveg, és könnyed ciprusos virágillat jellemzi a parfümöt, melynek az arca Zendaya, alapillata pedig a cédrus, pacsuli, és vanília. Ezt egészíti ki a rózsa, jázmin, végül pedig a bergamott édes altónusú, üde akkordjai zárják ezt a csodás Lancome Idole illatot.

YVES SAINT LAURENT LIBRE INTENSE

A parfüm alapja a madagaszkári vanília, a vertiverfű, tonkabab, és az ámbra, ami kiegészül a csodás levendulával, marokkói narancsvirággal, édes jázminnal, és virágos orchideával. Ezt az illatkompozíciót pedig a mandarin, francia levendula, bergamott hármasa teszi teljessé. 

Az Yves Saint Laurent Libre Intense egy rendkívül virágos, vaníliás, fűszeres illat egy kis füstösséggel megbolondítva. 

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 Szponzorált tartalom

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');