A szép barna lábak tavasszal készülnek
2021. április 21. írta: Szabinae

A szép barna lábak tavasszal készülnek

A hosszú, szürke télből elérkeztünk végre valahára a virágos, napsütötte tavaszhoz, és a hófehér lábak problémájához. Ugyebár korábban is írtam már nektek arról, hogy nehezen barnulok alapból is, a hosszú tél után pedig leginkább világítanak a lábaim. Ennek örömére szoktam ebben a szezonban elkezdeni az önbarnítást, melyet komoly előkészületek előznek meg minden évben. Az utóbbiról fog szólni a mai bejegyzés.

a_szep_barna_labak_tavasszal_keszulnek_blogozinebloghu.jpg

Ugyebár az önbarnítás alapja az, hogy szép hidratált legyen a bőr, és ne legyenek rajta random száraz foltok, különben foltosan fogunk „lebarnulni”.

Ennek érdekében több mindent szoktam bevetni. Mutatom:

BŐRRADÍR

Nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy az egységes, szép bőr titka a rendszeres bőrradírozás. Nekem a személyes kedvencem a Nuxe Reve de Miel Body Scrub kényeztető tápláló testradírja immáron negyedik éve, mert nem csak leradírozza az elhalt hámsejteket, de a benne található méznek, és értékes olajoknak köszönhetően ápolja is. Ne tévesszen meg titeket az, hogy 175 ml, mert kevés kell belőle, és sokáig elég egy tégely. Gazdaságos, és káros anyagokat sem tartalmaz.

SZÍNEZETT TESTÁPOLÓ

Elsőként nem önbarnítóval kezdem a barnulási folyamatot, hanem színezett testápolóval. Ebből a Dove DermaSpa Summer Revived önbarnító testápolóját használom átlagosan naponta / kétnaponta. Szép színt lehet vele elérni kb. 1 hét után.

Ha elkezdetek használni önbarnítót, akkor is érdemes testápolóként, kiegészítésképpen kenni fürdés után, mert jól kiegészítik egymást.

TESTÁPOLÓ

Természetesen a hagyományos testápolást sem szabad elhanyagolni. Ebből én az Eucerin Urea-s testápolóját használom jelenleg. Szépen behidratálja a bőrt, és gyorsan beszívódik nyom nélkül.

Remélem tudtam segíteni ezzel a pár tippel, hogy ne világítson a lábatok nektek sem :)

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 Szponzorált tartalom

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');