Szemtapaszokkal a sötét karikák, duzzanatok és ráncok ellen!
2021. augusztus 15. írta: Szabinae

Szemtapaszokkal a sötét karikák, duzzanatok és ráncok ellen!

A szemmaszkok, szemtapaszok az utóbbi pár évben rendszeresen az életem részét képzik. Teljesen elvarázsoltak, hiszen nem csak szinte azonnali látványos eredményt lehet használatukkal elérni, de a rutinba beépítve szemmel láthatóan ápolják, élénkítik, és fiatalítják is a szemkörnyéket. Sőt! A reggeli duzzanatot is lentebb viszik.

A szemtapaszok erősítik, hidratálják, ránctalanítják, regenerálják és feszesítik a szemkörnyéken található érzékeny bőrt, javítják annak vízmegkötő készségét, és mikrokeringését. Ezen kívül élénkítik a tekintetet, csökkentik a sötét karikákat és duzzanatokat is, csak a megfelelő tapaszt kell hozzá használni.

szemtapaszok_blogozine_blog_hu.jpg

Ebben a bejegyzésben a személyes kedvenceimet hoztam el nektek. Ezeket 1, 30, és 60 darabos kiszerelésben lehet beszerezni.

PIXI DetoxifEYE szemtapasz

A Pixi termékeket már többször is láthattátok nálam, mert egyszerűen imádom őket. A hidrogél szemtapasz a benne található koffein, hialuronsav segítségével hatásosan csökkenti a szem alatti duzzanatokat, sötét karikákat, miközben intenzíven hidratálja azt. Személy szerint én nagyon szeretem, mert nem mozdul el, szépen hidratál és látványos eredményt lehet elérni 15 perc alatt vele :)

szemtapaszokkal_a_sotet_karikak_duzzanatok_es_rancok_ellen_blogozine_blog_hu.jpg

Sephorában vettem, de a Pixi hivatalos oldaláról, Asosról, és a Maskshopról is be lehet szerezni.

COSRX Advanced Snail szemtapasz

A márka csiganyálkivonatos termékcsaládjába tartozó szemmaszk intenzív hidratálás mellett szépen tölti, és feszesíti is a szem alatti területet rendszeres használat mellett. Élettelibb, ragyogóbb tekintetet kapunk végeredményképpen. Teljes mértékben hipoallergén, és 100 %-ban természetes összetevőkből áll, így az érzékeny bőrrel rendelkezők is nyugodtan használhatják.

szemtapaszokkal_a_sotet_karikak_duzzanatok_es_rancok_ellen.jpg

iHerbről rendeltem még korábban, de a hivatalos márka oldalról, és a maskshopról is be tudod szerezni.

100 % PURE Bright eyes szemtapasz

A 100%ban természetes összetevőket tartalmazó hidrogél tapasz magas koffein,- és hialuronsav tartalmának köszönhetően fokozza a bőr hidratáltságát, csökkenti a szem alatti duzzanatok és ragyogó megjelentést biztosít. Nyugtataja, és frissíti az érzékeny bőrt. A márka teljesen mértékben vegán, és CF.

szemtapaszokkal_a_sotet_karikak_duzzanatok_es_rancok_ellen_blogozine_blog_hu_1.jpg

PATCHOLOGY FlashPatch Rejuvenating szemtapasz

Szintén szem alatti duzzanatokra való csoda tapasz, amely a a reggeli fáradt szemek fiatalítását, és szem alatti duzzanat csökkentést tűzte ki céljául. A benne található koffein fokozza a mikrokeringést, csökkenti a duzzadást miközben hidratálja azt. Serkenti a kollagén termelést, javítja a bőr tónust, és ragyogóvá teszi a szemet.

szemtapaszok_blogozine_blog_hu_1.jpg

Sephorában vettem, de a cultbeautyról, és a hivatalos weboldalról is tudjátok szerezni.

GARNIER Skin Naturals Moisture+ Fresh Look szemtapasz

Ez a szemtapasz szuper C-vitaminnal, és hialuronsavval frissíti, és hidratálja a szemet. A többitől eltérően nem hidrogél, hanem fátyolmaszkszerű az anyaga. Szépen megszünteti a fáradt tekintetet hatást.

szemtapaszokkal_a_sotet_karikak_duzzanatok_es_rancok_ellen_blogozine_blog_hu_1_1.jpg

Minden drogériában fellelhető 1 darabos kiszerelésben.

FLORENCE BY MILLS Swimming under eye szemtapasz

A cuki bálna alakú hidrogél tapasz Millie Bobby Brown saját márkájának egyik bestseller terméke. És nem ok nélkül, ugyanis szépen hidratálnak, és nem hagynak ragadós érzetet sem maguk után. Nem csak hidratálnak, hanem nyugtatnak, csökkentik a szem alatti duzzanatot és élénkítik a tekintetet.

szemtapaszokkal_a_sotet_karikak_duzzanatok_es_rancok_ellen_1.jpg

Fellelhető egy darabos, és 30 darabos csomagban is. Én a Sephorában vettem, de Douglasban, és a saját weboldaláról is be tudjátok szerezni.

Ne becsüljétek alá a szemkörnyék ápolásának fontosságát, és használjatok rá szemkörnyékápolót, melyet ilyen szuper maszkokkal is ki tudtok egészíteni :)

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');