Ezeket a parfümökért fogsz rajongani idén ősszel!
2021. szeptember 29. írta: Szabinae

Ezeket a parfümökért fogsz rajongani idén ősszel!

Elérkezett az ősz, így jöjjön az őszi parfümajánló, melyben a legújabb, és legtrendibb illatokat fogom Nektek bemutatni. Ősszel teljesen más illatok felé visz az orrunk, mint nyáron. A kuckózás, a réteges öltözködés magával hozza a mélyebb, fásabb illatjegyek iránti vágyat. A testesebb, fűszeresebb jegyek finomat becsúsznak az mindennapjainkba.

MAISON MARGIELA REPLICA AUTUMN VIBES 

A többi REPLICA parfümhöz hasonlóan az Autumn vibes is érzelmeket kelt. Ezúttal az őszi erdei sétákat hozza el a cédrusfával, a mohával, a fenyővel, a szerecsendióval, melyeket tökéletesen kiegészít a fejjegyben található rózsabors, kardamom és koriender mennyei triumvirátusa. Szinte érezzük a talpunk alatt ropogó faleveleket. Tipikusan friss, fás, fűszeres erdei sétákra jellemző parfümöt kapunk általa.

replica_autumn_vibes_blogozine_blog_hu.jpg

MARC JACOBS PERFECT INSTENSE EAU DE PARFUM

A többi MJ parfümhöz hasonlóan ez is egy öröm parfüm, ám nem a virágos játékosság dominál benne, hanem a fás illatjegyek. A nárcisz, és a jázmin virágos jegyeit a szantálfa, és a pörkölt mandula teszi egésszé. Azoknak ajánlott, akik szeretik az őszies, fás, mégis virágos illatokat.

marc_jacobs_intense_edp_blogozine_blog_hu.jpg

KAYALI INVITE ONLY AMBER 23 EDP INTENSE

Aki nem ismerné a Kayali márkát, annak ismerős lehet Huda Kattan neve. Ugyanis a márka mögött a szépségmogul és a nővére állnak. Az Invite only Amber 23 vitathatatlanul a legősziesebb illat ezek közül. Igazi csábítás palackba zárva. Az alapjegyeiben borostyán, tonkabab,, a madagaszkári vanília, a szantálfa, a pézsma, és a pacsuli található, melyet a damaszkuszi rózsa, és a  ceyloni fahéj egészít ki, majd a zamatos fekete cseresznye, pörkölt mogyoró, és dohánylevél mézzel kombinálva teszi teljesség. Egy fülledt, fás, meleg jegyekkel teli parfümöt ismerhetünk meg, melyet örömmel fúj magára az ember.

kayali_invite_only_amber_23_edp_intense_blogozine_blog_hu.jpg

Sephorában, Asoson, és egyéb külföldi shopokban lehet kapni.

VALENTINO VOCE VIVA INTENSA 

Egy optimisata hangulatú arab jázmin alapú illat, melyet a kristálymoha, bergamott, narancsvirág, mandarinvirág és bourbon vanília tesz teljessé. Hangulatos virágos, fűszeres illat, mely tökéletes választás az erősebb illatokat kedvelők számára.

valentino_voce_viva_intensa_blogozine_blog_hu.jpg

TOM FORD OMBRÉ LEATHER

Ez az illat a márka kedvelőinek szól. Pontosan tudja, mit akar, hogyan akarja, és miként ragadja meg a figyelmet. A fűszeres sáfrány, és a kardamom isteni együttese az arab jázminnal, az ibolyával, a pacsulival, vertiverrel, mohával, cédrusfával, és bőrrel érzéki, meleg, szexi illatot kapunk.

tom_ford_ombre_leather_blogozine_blog_hu.jpg

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');