Melltartók melleltávolításon átesett Nőknek / Nőkért
2021. október 23. írta: Szabinae

Melltartók melleltávolításon átesett Nőknek / Nőkért

A mellrák rengeteg nőt érint világszerte, s számos melleltávolító műveletet is végeznek ennek okán. Mivel az október a mellrák elleni küzdelem hónapja, ezért szeretnék nektek egy márkát bemutatni, amely azokat a nőket segíti, támogatja, alkot számukra fehérneműket, akik átestek egy ilyen műtéten.

A MYYA különlegessége abban rejlik, hogy a mastectomia után igyekszik kielégíteni mind színben, mind fazonban a Nők igényeit, miközben a biztosítótársaságok számára is ki tudja állítani a számlát. Üröm az örömben, hogy jelenleg ez csak az Amerikai Egyesült Államokban érhető el, de mivel sokan olvastok onnan is, gondoltam megosztom Veletek ezt a hírt.

myya_melltarto_melleltavolitas_utan_blogozine_blog_hu_5.jpg

A Myya jelenleg az A-tól O-ig terjedő kosarakat forgalmaz, illetve egyedi méretezésre is lehetőség van. Kérhetnek közben a Nők segítséget, tanácsadást is, mivel egy ez egy rendkívül kényes, érzékeny időszak a számukra, és ebben minél jobban szeretné támogatni a márka.

A Myyát Jasmine Jones alapította, akinek nagymamája küzdött a betegséggel és a mastectomia utáni melltartó-lehetőségek hiánya inspirációforrássá vált számára.

A járvány arra késztette a tervezőt, hogy online indítsa útjára a Myyát, és eddig sikerrel veszi az akadályokat. A nők komfortézetének javítása mellett jótékonysági ügyet is támogat, mivel a nyereség 13%-a a Nemzeti Mellrák Alapítványnak megy.

myya_melltarto_melleltavolitas_utan_blogozine_blog_hu_1.jpg

Sajnálatos módon - mint azt fentebb is írtam - jelenleg csak az USA-ban érhetőek el a melltartók, de remélem minél hamarabb lehet világszerte rendelni.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Fotók: Myyra

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');