Megérkezett a Michael Kors x 007 kollekció
2021. október 26. írta: Szabinae

Megérkezett a Michael Kors x 007 kollekció

A 007-es évtizedek óta lázban tartja a közönséget. Ez így van a titkos ügynök személyével és persze a Bond lányokkal is. Az utóbbira épül a Michael Kors x 007-es kampány, amelyben Bella Hadid-ot, és Cindy Bruna.-t láthatjuk, amint nem máshol, mint a The Ocean Clubban fotóztak, ahol maga a Casino Royale forgatása is volt korábban.

michael-michael-kors-007-collaboration_blogozine_blog_hu_4_1.jpg

A Bond lányokká avanzsálódott modellek a legújabb kollekcióban pompáznak, amely 11 darabból áll, és fürdőruhát, poggyászt, kézitáskát és szandált tartalmaz.

A kapszulakollekcióban a fekete-arany nyomatok dominálnak, melyek a varázslatos háttérrel, kristálykék vízzel és a pálmafákkal együtt mesteri együttest alkotnak, és a Bond-világ csillogását idézik.

Az MMK x 007 kollekción egy egy új fekete-arany Signature logónyomatot jelenik meg. A crop topon megjelenik az  Agent 007 felirat, a fürdőruhán pedig egy finom MMK x 007 logót láthatunk a hátán.

KATTINS A KÉPRE A TELJES KOLLEKCIÓÉRT:

Ezen kívül megtalálható a limitált kollekcióban a Bond Signature nyomtatott bőrönd és Beck Weekender táska, valamint 007-es poggyászcímkék. A kiskereskedelmi árak 68 és 578 dollár között mozognak.

Korábban már kijött a Nincs idő meghalni kapcsán egy 3 darabos táska kollekció, melyben Naomie Harris-t (avagy a 007-es Moneypenny-jét) láthatjuk barna, elegáns szettben:

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');