WOW! Megjelent a Brock x Over the Moon esküvői kapszula kollekció!
2021. november 05. írta: Szabinae

WOW! Megjelent a Brock x Over the Moon esküvői kapszula kollekció!

A Brock Collectiont nem kell bemutatnom a menyasszonynak, és a koszorúslányoknak. A romantikus, boho, enyhén gótikus darabok nagy sikernek örvendtek a márka kedvelőinek, ám egészen eddig nem jelent meg hivatalos menyasszonyi ruha kollekció.

A 2021-es év áttörést hozott ebben, és mindenki nagy örömére Laura Vassar és Kristopher Brock bejelentette első esküvői kollekcióját, amiben a neves az Over the Moonnal közös darabokat láthatjuk. 

A 15 csodaszép sziluettből álló kapszula kollekció szuper nőies, romantikus, s elegáns egyszerre.

Figyelem! A Brock Collection x Over the Moon nem klasszikus menyasszonyi ruhadarabokat tartalmaz, hanem a márkára oly jellemző stílusjegyek jelennek meg letisztultan, elegánsan, virágokkal és romantikus csipkével kombinálva.

A legjobb benne, hogy nem csak esküvőre lehet felvenni, hanem különböző más eseményekre is, mivel nem követi mereven a hagyományos menyasszonyi ruhadarabok kialakítását. Ezáltal romantikus, bohó, nem csak esküvőre hordható meseszép darabok találhatóak meg az Brock Collection x Over the Moon kapszula kollekciójában!

KATTINTSATOK A KÉPRE ÉS NÉZZÉTEK MEG A CSODASZÉP ESKÜVŐI, ÉS KOSZORÚSLÁNY RUHÁKAT:

 

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');