Újra visszatért a dögös ausztrál tűzoltók naptára a félmeztelen hősökkel, és az imádnivaló állatokkal
2021. november 09. írta: Szabinae

Újra visszatért a dögös ausztrál tűzoltók naptára a félmeztelen hősökkel, és az imádnivaló állatokkal

Az ausztrál tűzoltók kalendáriuma évről-évre megjelenik immáron 29. éve, és mint minden évben, ezúttal is félmeztelenül pózolnak a tűzoltók cicákkal, kutyákkal, lovakkal, őshonos ausztrál állatokkal, egyéb kisállatokkal, munka közben, és idén először fürdőnadrágban is.

ausztral_tuzoltok_blogozine_blog_hu_2022.jpg

Mint minden évben, az Australian Firefighters Calendar minden kiadása jótékony célra fordítja bevételét. A korábbi években a támogatást ausztrál nonprofit szervezetek kapták, de mivel a naptáraknak világszerte vannak rajongói, idén a naptársorozat kibővítette a jótékonysági tevékenységét, és összefogott az egyesült államokbeli székhelyű Greater Good Charities -szel, hogy támogassa a Greater Good Charities Rescue Rebuild programját, amely az olyan állatokat segíti, mint amilyenek a naptárban megtalálhatóak.

A Greater Good Charities' Rescue Rebuild program célja az állatmenhelyek, a családon belüli erőszakkal foglalkozó menhelyek és a hajléktalanszállók felújítása, hogy a rászoruló emberek és állatok a lehető legjobb ellátást kaphassák.

Ez pedig valljuk be nemes cél, szóval hatalmas taps a srácoknak, és köszönettel tartozunk nekik így távolból is, hogy ennyi éve már szívükön viselik a környezetük sorsát.

KATTINTSATOK A KÉPRE ÉS NÉZZÉTEK MEG AZ ÖSSZES KÉPET A DÖGÖS TŰZOLTÓKRÓL:

Az Australian Firefighters Calendar közleménye szerint az amerikai jótékonysági szervezetek támogatásának megkezdéséről szóló döntést részben azért hozták meg, hogy megköszönjék az amerikai állatbarátok nagylelkűségét, amelyet Ausztráliában a 2019–2020-as pusztító bozóttüzek szezonja során tanúsítottak.

A naptár amerikai rajongóinak bevételével az ausztrál Byron Bay Wildlife Hospital-t segítették, akik a számtalan vadon élő állat, köztük számos koalát mentettek, és ápolták, akik a tűzben sérültek meg.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Forrás: Ausztrál tűzoltók 

A naptár itt érhető el: https://www.australianfirefighterscalendar.com/_c/firefighter/

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');