Ezekre mindenképp csapj le extra kedvezménnyel | Black Friday 2021
2021. november 24. írta: Szabinae

Ezekre mindenképp csapj le extra kedvezménnyel | Black Friday 2021

Elérkezett a november közepe, és mint minden évben ezúttal is van Black Friday. A hatalmas kedvezmények egyszerűen kihagyhatatlanok, hisz nem csak a régóra vágyott kencéket, parfümöket és eszközöket szerezhetjük be jóval kedvezőbb áron nem csak magunknak, hanem akár karácsonyi ajándéknak is.

Mutatom, hogy nekem mik a kedvenceim az idei felhozatalból, és melyek azok a termékek, amelyeket szívből ajánlok.

Az idei évben a fekete betűs ünnep ezúttal november 26-ra, péntekre esik, ám a Notinon egész héten át tartó kedvezményekkel tudjátok beszerezni azokat a parfümöket, és kozmetikumokat, melyeket mindenképpen meg szeretnétek venni.

PARFÜMÖK

Nálam a hűvösebb időszakok koronázatlan királynője a parfümök terén nem más, mint Carolina Herrera Good Girl-je. Ez a csodás cipellő évek óta rabul ejt, és a keleties, fűszeres illatával egyszerűen magabiztossággal ruházza fel viselőjét. Olyan illatakkordok alkotják, mint az ámbra (borostyán), a cédrus, a fahéj, a kakaó, a kasmírfa, a pacsuli, a pézsma, a praliné, a szantálfa, a tonkabab, és a vanília, mely bolgár rózsával, arab jázminnal, narancsvirággal, írisz gyökérrel, tubarózsával egészül ki a szívjegyben, és bergamottal, citrommal, kávéval, és mandulával egészül ki.

Különlegessége, hogy időnként különböző limitált kiadású üvegcsékkel jelentkezik az illat, így aranytól kezdve bordó bársonyig mindenféle szépséges cipellőként be lehet az adott időszakban szerezni őket.

Másik nagy kedvencem Yves Saint Laurent Black Opium, melyet most 20% kedvezménnyel tudtok beszerezni. Ezt a keleties érzéki illatot senkinek sem kell bemutatnom. Illatjegyeit tekintve leginkább a kávé és a jázmin dominál benne, melyet a a rózsaszín bors, a narancsvirág, a vanília, a keserű mandula, az édesgyökér, a pacsuli, a körte, és a cédrus tesz teljessé.

pexels-karolina-grabowska-5632346.jpg

SMINK

Az alapozók közül nekem leginkább a Lancome Teint Idole Ultra Wear-je vált be. Nagyon szépen fed, minden bőrhibát maradéktalanul eltüntet, miközben nem ül bele a ráncokba, és nem fénylik fel. Szóval zseniális! 10% kedvezménnyel szerezhetitek be.

Szemhéjpalettákból a NYX Professional Makeup palettái hihetetlen magas pigmentáltsággal, és 30% kedvezménnyel kaphatóak a Notino Black Friday egész héten át tartó promóciója alatt. Ebbe beletartozik a Nagy Pénzrablás limitált kollekciója is.

Ezen kívül a Maybelline 30%, L’Oréal Paris 30%, a Mac 20%, Real Techniques 20%, Clinique 20%, Lancome 20%, Makeup Revolution termékeket 20% kedvezménnyel kaphatóak.

ARCÁPOLÁS

Szérumok közül most érdemes lecsapni a Vichy Minéral 89 őrerősítő és teltséget adó Hyaluron-Booster-re, ami 20% kedvezménnyel kapható, illetve a L’Oréal Paris Revitalift Filler ránctalanító szérumjára, ami most – 30%-os áron elérhető.

Fontos megjegyeznem, hogy kedvenc arctisztító készülékem is 20%-os kedvezménnyel szerezhető most be. Pénztárcabarát készüléknek a FOREO Luna Mini 2-t, updatelt vezióban pedig a FOREO Luna Mini 3-t.  Illetve azoknak, akik vágynak az otthoni bőrfeszítésre, azoknak a FOREO BEAR tökéletes választás lehet.

BŐRÁPOLÁS

Érzékeny bőrre az az Eucerin, a Loccitane, és a Bioderma termékeit ajánlom. Babáknak pedig a MIXA bőrápolási családját – amit nem csak babák használhatnak, mert hihetetlenül puhává teszi a bőrt- , amely most 40% kedvezménnyel kapható a Black Friday keretein belül.

Remélem sikerült támpontot adnom ezzel a bejegyzéssel a Black Friday Haulra. Jó vásárlást Szépségeim.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 Szponzorált tartalom

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');