Érzéki parfümre vágysz? Garantált a siker ezekkel!
2022. január 17. írta: Szabinae

Érzéki parfümre vágysz? Garantált a siker ezekkel!

zoe-kravitz-ysl.jpeg

Úgy tartja a mondás, hogy új év, új lehetőségek, és persze az új évhez új illat is dukál. Ez lehet egy régi kedvenc, vagy és új szerelem is, amely az orrunknál fogva varázsol el Minket. 

Ebben a bejegyzésben a legszexibb, legelbűvölőbb illatok világába foglak Titeket elkalauzolni.

CAROLINA HERRERA GOOD GIRL

Mi mással is lehetne kezdeni a sort, mint Herrera ikonikus cipellőjével, mely évek óta járja hódító útját. Nekem sima, és kollektor üveges kiadásban is a kedvenceim között található.

Az alapillata ámbra (borostyán), cédrus, fahéj, kakaó, kasmírfa, pacsuli, pézsma, praliné, szantálfa, tonkabab, és vanília, mely bolgár rózsával, jázminnal, narancsvirággal, írisz gyökérrel, tubarózsával egészül ki a szívjegyben, és bergamottal, citrommal, kávéval, és mandulával a fejjegyben. Tehát egy igazi illatorgia.

carolina-herrera-good-girl.jpeg

YVES SAINT LAURENT LIBRE

Erős, nőies, markáns Yves Saint Laurent Libréje, melynek alapja a  madagaszkári vanília, cédrus, ámbra, és pézsma, ami előbb arab jázminnal, levendulával, és narancsvirággal, majd mandarinolajjal, francia levendulaolajjal, petitgrainnel, feketeribizlivel,  egészül ki.

ysl-libre-lore--al-bottle-shot.jpeg

CHLOE NOMADE

A Nomade egy igazi virágos bohém, kalandos illat, mely a mámorító sárga szilvával, és fréziával bűvöl el. Ezt egészíti ki az aromás tölgymoha, és válik érzéki parfümmé. Az üvege is különleges, ugyanis az ikonikus divatház egyik klasszikus táskáját - a Drew-t - fedezhetjük fel benne.

chloe-nomade-edp-actual-1-783x800.jpeg

YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM

Végezetül a legfűszeresebb keleti illatot hagytam, melyet mindenki ismer: A Black Opiumot. Leginkább a hűvösebb idő beköszöntével lesz népszerű viselet ez az érzéki parfüm, de egész évben hordható, mert ahogy az évszakok váltakoznak, úgy mélyül el az illat is velünk együtt. Azonosul a bőrünkkel, s a személyiségünk részévé válik.

Illatjegyeit tekintve leginkább a kávé és a jázmin dominál benne, melyet a a rózsaszín bors, a narancsvirág, a vanília, a keserű mandula, az édesgyökér, a pacsuli, a körte, és a cédrus tesz teljessé.

ysl_black_opium_blogozine_blog_hu_1.jpeg

Számomra ők testesítik meg a Must Have illatokat, s ők villanak fel előttem, ha valaki a legjobb női parfümök felől érdeklődik.

Remélem találsz számodra szimpatikus illatot, s illatfelhővel körülölelve vágsz neki ennek az évnek (is).

Csodás Napot, Szabi

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Szponzorált tartalom

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');