Érzéki illatra vágsz? Mutatom a legdögösebb Férfi parfümöket!
2022. január 28. írta: Szabinae

Érzéki illatra vágsz? Mutatom a legdögösebb Férfi parfümöket!

Az illatok szó szerint az orrunknál fogva vezetnek minket. Karaktert adnak, és magabiztosságot kölcsönöznek viselőjüknek. Az előző posztomban a legjobb női parfümöket vettem górcső alá, ás most a férfi illatokkal folytatom a sort. 

Szerencsére egyre több érzéki férfias illat található már az üzletek kínálatában, melyekkel meg lehet lepni a párunkat nekünk Nőknek.  

e_rze_ki_illatok_fe_rfiaknak_blogozine_blog_hu6.jpg

TOMMY HILFIGER IMPACT INTENSE

Az egyik legfűszeresebb illattal nyitnám a sort, amely aabergamott, a piros alma, a szantálfa, az Akigalawood®, a tonkabab fás jegyeivel bűvöl el. Emellé érkezik a kardamom olaj, a labdanum, a gesztenye, a borostyán, és a cédrusfa. Ezzel az kombinációval pedig egy elképesztően szexi illatot kapunk, amely nagyon tartós, egész nap érezhető, és a kupakban található egy mini parfüm is, melyet az ember egyszerűen magával tud vinni a zakó zsebben is.

e_rze_ki_illatok_fe_rfiaknak_blogozine_blog_hu1.png

HUGO BOSS BOSS BOTTLED EDT

Szinte minden férfi otthonában megtalálható az ikonikus Boss Bottled illat. És okkal. Az időtálló friss-fás illat immáron 24 éve kapható, és egyedülálló illatkompozióciója miatt világszerte az egyik legkedveltebb parfümök közé tartozik.

A szilva, az alma, az üde citrusok, a bergamott, a tölgymoha és a gólyaorr alkotta gyümölcsös fűszeres fejjegyet a markáns szegfűszeg, a mahagónifa egészíti ki, melyet a vanília, a vertiverfű, és az olajfával társult cédrus és szantálfa tesz teljessé.

e_rze_ki_illatok_fe_rfiaknak_blogozine_blog_hu8.jpg

HUGO BOSS BOSS BOTTLED EDP

A közkedvelt parfüm határozottabb, fűszeresebb kiadásban, és a mai modern férfit hivatott arra ösztönözni, hogy osszák meg egymással, mi inspirálja őket, milyen szenvedélyeknek hódolnak, milyen értékekben hisznek, és hogyan igyekeznek megvalósítani céljaikat és álmaikat.

Az ínycsiklandó alma és bergamott ellenpólusa a feketebors esszencia, kontrasztjuk felébreszti az érzékeket. Az illat szívének fűszeres világa rabul ejtő gesztenye, kardamom és fahéj olajjal bontakozik ki, majd az alapjegyeknél a sötét vetiver fű és a pézsma bőrös és füstös utóérzetet hagynak a bőrön.

e_rze_ki_illatok_fe_rfiaknak_blogozine_blog_hu3.jpg

BURBERRY HERO

Az Aurélien Guichard parfümőr által kreált Hero a virginiai, az Atlasz -hegységből és a Himalájából származó cédrussal, bergamottal, borókával és fekete borssal bűvöl el. A parfüm arca nem más, mint Adam Driver. Az illat kreálásakor fontos volt, hogy bemutassa a modern férfiasságot: Az bennük rejlő érzékenységet, az ősi erő, és az állati ösztönök formálta Férfit, aki beleugrik az ismertlenbe legyőzve a félelmeit, és átalakul egy erősebb, új Én-né.

burberry_hero_blogozine_blog_hu.jpeg

Jó illatozást, és remélem tetszett a legjobb férfi illatokról szóló bejegyzésem.

További csodás Napot, Szabi

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Szponzorált tartalom

Photo: courtesy of brands

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');