Tetőtől talpig pinkbe és feketébe öltöztet Valentino Pink PP kollekciója
2022. március 07. írta: Szabinae

Tetőtől talpig pinkbe és feketébe öltöztet Valentino Pink PP kollekciója

Vasárnap délután élőben nézhettük meg Valentino Pink PP kollekcióját, mely a pink 50 árnyalata, különböző anyaghasználata, textúrája, és sziluettjei mellett helyenként tartalmazott tetőtől talpig feketét is.

Valentino manapság kezd igazán művészi lenni, ezt már a Zendaya főszereplésével készült kampány során is láthattuk, és ezt a művészi irányt az őszi / téli kollekció kapcsán is tovább vitte. Ennek apropóján Douglas Coupland elismert regényíróval, tervezővel és képzőművésszel dolgozott együtt az őszi bemutató tervezésén, hogy felfedje a kollekció meghatározó színét.

A rózsaszín a szabadság olyan formája, amely a színek birodalmában talán sehol máshol nem létezik.

Gondolkodj rózsaszínben volt Douglas Coupland művész és író mottója. A modellek egy 100%-ban rózsaszín hatalmas ipari épületben mutatták be a szetteket, ahol körbe-körbe járkáltak fel-alá lépcsőn egy magas platformra, és lehetővé tették a közönség számára azt, hogy teljes mértékben meg tudják az adott szett minden egyes részletét tekinteni.

KATTINTSATOK A KÉPRE ÉS NÉZZÉTEK MEG A SZETTEKET:

Mint fentebb is írtam a bemutatón 2 szín uralkodott: A pink és a fekete. Minden egyes darab ebben a két színben volt látható, és totális egyszínű szetteket láthattunk a bemutató során. Különböző anyagokat, árnyalatokat, és textúrákat rétegezett Pierpaolo Piccioli kreatív igazgató, és a végeredmény magáért beszél.

A bemutatón nem csak a divatheteken megszokott modellek voltak láthatóak, hanem észrevehetünk köztük idősebb, ősz hajú hölgyet és plus size modellt is. Az őszi / téli kollekcióban tehát a különböző korú, méretű, alakú Nők is meg lettek szólítva.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Fotók: Gorunway

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');