Így viseld idén a tavasszal a pinket!
2022. március 28. írta: Szabinae

Így viseld idén a tavasszal a pinket!

Tavasszal előkerülnek a világos, vidám szettek. Újra életünk részévé válnak a színek és a finom, könnyű anyagok. A ruhák, a szandálok, és a cuki kiegészítők újra teret hódítanak a gardróbunkban.

Mutatok Nektek ezzel kapcsolatban szuper összeállításokat, melyeket a nagy divatházak tavaszi – nyári ready to wear kollekcióik közül válogattam össze Nektek.

ROMANTIKUS BOHÓ SZETTEK

A romantikus mindennapi viseletek koronázatlan királya Zimmermann. A kollekcióban csipkével díszített ruhák, fodros darabok, és drámai virágos szépségek találhatóak mesterien megkomponálva különböző kiegészítőkkel.

Zimmermann | Michael Kors | Giambattista Valli | Oscar de La Renta

Modern hercegnős sikkes darabok sem hiányozhatnak az álom gardróbból. Michael Kors tavaszi kollekciójában álomszép, letisztult darabok találhatóak. Természetesen megtalálhatóak a divatháznál az időtálló, gyönyörű vonalvezetésű csipkés sziluettek is.

Giambattista Valli-ra jellemzőek a fodrok és a különleges sziluettek. A nem szokványos megoldások, és feltűnő szettek. Tavasszal is ilyen szépségek várhatóak tőle.

Oscar de La Renta tavaszi szettjei letisztultak, és fiatalosak. Megragadja a szabadság életérzését a változatos anyaghasználatával és sziluettjeivel.

VIBRÁLÓ SZÍNEK

A vibráló színek is nagy trendnek számítanak idén, és ez igaz a rózsaszín különböző árnyalataira is. Számos tervező ready-to-wear kollekciójában megtalálhatóak az élénk tavaszi szettek.

Armani | Versace | Bluemarine

Armani szerint a tavasz különböző anyagok kreatív rétegezésében rejlik. A laza, kényelmes darabokra helyezi a hangsúlyt.

Versace pedig mint azt láthatjátok a colorblocking szetteket helyezi előtérbe. Láthatunk tőle elegáns, és lezser vonalvezetéseket, bőr, pamut, szatén és a flitteres darabokat. Egyszóval mindenféle szettet, melyek felkeltik a mai fiatalság figyelmét. 

Bluemarine tavaszi kollekciója visszarepít a 2000-es évekbe és a a szexi szettek mellett a laza darabok is megjelennek. 

FLITTEREK

A flitterek évek óta vissza-vissza térnek a köztudatba, és leginkább az ünnepi időszakokban. Ám ezúttal mint, azt láthatjátok Badgley Mischka tavaszi kollekciójában is szerepet kapott - mint ahogy Versace-nél is -, többféle sziluett formájában.

pink_szettek_badgley_mischka_2022_ss_blogozine_blog_hu.jpg

A pink outfitek mellett persze fontos szót ejtenünk a pink sminkben betöltött szerepéről is. Idén tavasszal ugyanis ismét nagy divatnak örvendenek a rózsaszín ajkak, így fontos beszélnünk a rózsaszín rúzsokról.

A L'Oréal Paris Rouge Signature, tartós matt folyékony ajakrúzsok az I Savor, és az I Represent  rózsaszín árnyalataiban igazi jolly jokerek.

L’Oréal Paris Infallible Les Macarons tartós matt folyékony rúzs egy igazi sütemény érzés. Egyrészt a matt rúzs mandula, vanília és tejszín illata egy szempillantás alatt egy francia cukrászdába repíti, másrészt könnyed, nem ragacsos érzetet viselni az ajkakon. A Praline de Paris árnyalata pedig gyönyörűen mutat az ajkakon.

L'Oréal Paris Color Riche ajakrúzs ajakrúzsa egy igazi luxus élmény az ajkakon. Krémes, lágy finishe van, és miközben gyengéden ápolja azt. A Pink Pigalle, a French Made, a Montmartre, és a Paris Paris árnyalatai pedig egyszerűen álomszépek. 

Remélem inspirálónak találtad a bejegyzést :)

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Fotók: Courtesy of Brands

Szponzorált bejegyzés

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');