Férfias illatra vágysz? Mutatom a legjobbakat!
2022. augusztus 05. írta: Szabinae

Férfias illatra vágysz? Mutatom a legjobbakat!

Van az a mondás, hogy az „Orrunknál fogva vezetnek minket”, és az illatok tekintetében tényleg így van. A szaglásunk az egyik legerősebb érzékszervünk, s egy jól megválasztott illattal nem csak a hangulatunkat tudjuk megváltoztatni, de a megjelenésünket is tökéletesebbé tehetjük. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy a vonzalom kialakulásában a másik iránt mekkora szerepet játszik a szaglásunk, és ebből adódóan a különböző illatok.

A férjemnek is vannak hétköznapi parfümjei, vannak tárgyalásra szántak, és persze ott vannak azok a bizonyos randevúra valók... : )
pexels-the-lazy-artist-gallery-1342609.jpg

HUGO BOSS BOSS BOTTLED EDT

Szinte minden férfi otthonában megtalálható az ikonikus Boss Bottled illat, így nálunk is. Ennek pedig nemes egyszerűséggel az az oka, hogy az egyik legikonikusabb és férfiasabb parfüm a piacon.  Az időtálló friss-fás illat ugyanis immáron 24 éve kapható, és egyedülálló illatkompozióciója miatt világszerte az egyik legkedveltebb parfümök közé tartozik.

e_rze_ki_illatok_fe_rfiaknak_blogozine_blog_hu8.jpeg

A szilva, az alma, az üde citrusok, a bergamott, a tölgymoha és a gólyaorr alkotta gyümölcsös fűszeres fejjegyet a markáns szegfűszeg, a mahagónifa egészíti ki, melyet a vanília, a vertiverfű, és az olajfával társult cédrus és szantálfa tesz teljessé. 

ARMANI ACQUA DI GIÓ POUR HOMME

A Giorgio Armani Acqua di Gio egy vizes, fás illat, mely tele van perzselő mediterrán napsütéssel. A keserű citrusfélék, és a rozmaring aromás akkordjai összefonódnak sós, tengeri akkordokkal, és a pelucid hedionnal. Mindezt pedig a meleg fás, pézsmás illatjegyek teszik teljessé.  A fűszerek éles jegyeit a fás alap lágyítja, meleg, pézsmás vonásokkal.

armani-acqua-di-gio-pour-homme-eau-de-toilette-uraknak_33_1.jpeg

A Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme fejjegye a lime, citrom, bergamott, jázmin, narancs, mandarin narancs és neroli, majd ehhez csatlakoznak be a tengeri jegyek, a jázmin, a kalone, az őszibarack, a frézia, a hiacint, a rozmaring, a ciklámen, az ibolya, a koriander, a szerecsendió, a rózsa és a mignonette, végül pedig elérkezünk az egész illatkompozíció alapjához, ami nem más, mint a fehér pézsma, a cédrus, a tölgymoha, a pacsuli és az ámbra.

Az Armani ikonikus illatvonala, az Acqua di Giò 1996 óta töretlen sikereket ér el.

JEAN PAUL GAULTIER LE MALE

Az előző kettőhöz hasonlóan ez a parfümcsalád is évtizedes sikereket tudhat maga mögött.

Az illat fejjegyei a levendula, menta, kardamom, bergamott és artemisia, melyek a fahéj, a narancsvirág és a kömény akkordjaival egészülnek ki, végül pedig elérkezünk az alapjegyekhez, melyek a meleg vanília, a tonkabab, a borostyán, a szantálfa és a cédrus intenzív és meleg illatkompozíciójában teljesednek ki.

jpg_fe_rfi_parfu_m_aja_nlo_blogozine_2022_blogozine_blog_hu.jpg

A parfüm a kontrasztokra épül: A hagyományos és a merész, az erős és az érzéki keveredik egymással, s alkot ellenállhatatlan illatorgiát.

Jean Paul Gaultier Le Male egyszóval egy rendkívül férfias illat, melyet a hétköznapokra, és randevúkra és nyugodt szívvel lehet hordani.

Remélem tetszett a parfümválogatásom, s találtatok benne hozzátok illőt :)

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 Szponzorált tartalom

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');