Jessica Chastain egyszerűen álomszép a a Gucci órakampányában
2022. október 13. írta: Szabinae

Jessica Chastain egyszerűen álomszép a a Gucci órakampányában

A Gucci ékszerek márkanagyköveteként ismét csodás kampányban láthatjuk Jessica Chastaint, aki az elismert divatfotós-duó, Mert & Marcus kamerája előtt egyszerűen bámulatosan fest. A színésznő két szettben - egy lila nadrágkosztümben, és egy smaragdzöld estélyiben - látható Gucci 25H órakampányában.

jessica_chastain_a_gucci_25h_kampa_ny_blogozine_blog_hu4.jpeg

"Az éles vonalaktól és az integrált karkötőtől, koronától és kerettől az olyan finom részletekig, mint a kontrasztos felületek, a GUCCI 25H mérföldkő a Gucci 50 éves óragyártási útján."

jessica_chastain_a_gucci_25h_kampa_ny_blogozine_blog_hu5.jpeg

A 40 mm-es acélból és gyémántból készült modellt viselő Chastain elegáns dizájnját ékköves tónusú öltözékével hangolja össze, a mood fotókon pedig kék és rózsaszín alumínium társai láthatók.

A Gucci Ház 50 éves óragyártási útját jelző GUCCI 25H kampány egy dolgot világossá tesz: nem számít, hogy hol tartózkodunk a világon, mindig Gucci idő van.

A Gucci 25H az építészetből merít, ezáltal szögletes vonalakkal és kontrasztos felületekkel rendelkezik, melyek 40 mm-es acél és gyémánt kivitelben vagy monokromatikus alumíniummal érhetőek el.

A kampányképek mellé érkezett egy varázslatos kampány videó is:

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Forrás: Gucci

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');