Hófehér almába zárt illatorgia - Megérkezett a Nina Ricci Xmas collector
2022. december 07. írta: Szabinae

Hófehér almába zárt illatorgia - Megérkezett a Nina Ricci Xmas collector

A Nina Ricci illatos ikonikus almácskája ezúttal hófehérbe öltözve bűvöli el a nagyközönséget Nina Xmas Collector néven. Tehát a már ismert illat kicsit újragondolt, környezettudatosabb, vegán változata következik gyűjtői kiadásban.

Lehet egy parfüm vegán és újrahasznosított?

Mint azt tudjátok 2006-ban Olivier Cresp mesterparfümőr alkotta meg ezt az ínycsiklandó, citrusos-virágos illatot, melyet a tiltott gyümölcs édes csábítása inspirált. Egy ragyogó, csillogó és derűs illat.

nina_ricci_a_nina_xmas_collector_blogozine_blog_hu5.jpg

A Nina az olasz citrom pezsdítő energiájával indít, melynek frissessége egy lime-csavarral válik hangsúlyosabbá. Az illat szívében a karamellizált alma keveredik a bársonyos gardéniával. Az alapjegyek szikrázó érzékiséget fednek fel, ahogyan a fehér pézsma krémes melegségével körül öleli a kifinomult cédrusfát. Egy vonzó, végső jegy, amely ellenállhatatlan vonzerőt ad ennek a játékos illatnak.

Az új vegán Nina by Nina Ricci Eau de Toilette  90%-ban természetes eredetű és fenntartható forrásból származó összetevőket tartalmaz.

A formula tartalmazza a Nina jellegzetes jegyét, vagyis az újrafelhasznált olasz citromot. Ezt a jegyet olyan citromokból nyerik, amelyek kifogásolható megjelenésük vagy méretüknél fogva nem kerülnek kereskedelmi forgalomba. Ahelyett, hogy ezeket az esztétikai normáknak nem megfelelő gyümölcsöt kidobnák, az illatokban hasznosítják. Minden citromot az utolsó cseppig hasznosítanak - a levétől a héjon át egészen a gyümölcshúsig.

A hófehérbe öltöztetett üveget egy ragyogó, arany csillag ékesít, egy elbűvölő gyűjtői kiadás, aminek a nyakán fehér és arany zsinór fut körbe, amely egy arany csillagban végződik, melybe belegravírozták az NR monogramot. 

Ár: Nina Ricci Nina Edt Collector 80ml – 38.290Ft

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');