Budapest harmadszorra is Európa legjobb karácsonyi vására lett!
2022. december 13. írta: Szabinae

Budapest harmadszorra is Európa legjobb karácsonyi vására lett!

Mint minden évben, idén is megrendezték az European Best Destination utazási portál versenyét, ahol 21 európai nagyváros karácsonyi vására méretette meg egymással magát. Többek között Béccsel, Zágrábbal, Prágával is versenyeztünk, s immár zsinórban harmadszorra is a Szent István Bazilika előtt található Advent Bazilika nyerte el ezt a megtisztelő címet.

Az egymás utáni győzelem eddig csak Zágráb és Strasbourg vásárainak sikerült!

advent_bazilika_2022_blogozine_blog_hu.jpeg

Az igazi, autentikus karácsonyi hangulat ismét beköltözik Budapest szívébe a Szent István térre!

advent_bazilika_2022_blogozine_blog_hu3.jpeg

Ahol a szerelem fogja a kezét - ezzel a szlogennel nyitotta meg újra kapuit az Adventi Bazilika, Budapest egyedülállóan szép karácsonyi vására. A vásár 2023. november 18-tól január 1-ig, az újév első napjáig a Szent István-bazilika előtt a magyar főváros egyik legimpozánsabb, legszebb és leglélegzetelállítóbb terén látogatható. 

A tér közepén lévő karácsonyfa körül lehetőség van jégkorcsolyázni is.

advent_bazilika_2022_blogozine_blog_hu1.jpeg

Az idén 12 éves Adventi Bazilika hagyományaihoz híven egyedülálló ünnepi hangulatot ígér 120 hazai kézműves kiállító köré, igazi gasztronómiai kalandokat, szívet melengető programokat még megannyi meglepetéssel. Mivel a karácsony a szeretet és a gondoskodás ünnepe, a szervezők szükségét érezték, hogy több jótékonysági szervezetet is bevonjanak programjukba, mottójukhoz és keresztény értékrendjükhöz híven segítve a kevésbé szerencséseket és a rászorulókat.

Fotók: MTI/Mohai Balázs

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');