Ezek a legjobb ajándékok a Szerelem nevében | Parfüm ajánló
2023. február 13. írta: Szabinae

Ezek a legjobb ajándékok a Szerelem nevében | Parfüm ajánló

Ezek a legjobb ajándékok a Szerelem nevében

Közeledik a szerelmesek ünnepe, a Valentin-nap. Ilyenkor a párok randinapra készülnek, és meglepetésekkel teli estét terveznek. Ennek pedig részei az egymásnak adott kedveskedések is.

Ebben a bejegyzésben azokat az illatos ajándékötleteket mutatom be Nektek, melyekkel örömet tudtok okozni a másiknak. Apró figyelmességek, amik mosolyt csalnak a szeretett Nő arcára.

ÍGY TALÁLD MEG A TÖKÉLETESET

Illat ajándékozásakor az a legfontosabb szempont, hogy az ajándékozott személy milyen illatokat szeret. Az édes, tiszta, friss, fás, füstös, és virágos parfümök garmada várja, hogy különlegesebbé tegye a Nők megjelenését.

Próbálj meg olyan illatot választani, amit szeret. Ez lehet egy teljesen új illat, melyről a párod jut eszedbe, vagy akár a kedvenc parfüme.

CAROLINA HERRERA VERY GOOD GIRL GLAM

Az édes és sós kontrasztokkal a Very Good Girl Glam parfüm megtestesíti azt a kettősséget, amely a Good Girl család minden illatának kulcsa.

A parfümöt az intenzív cseresznye fejjegyek határozzák meg, míg az újrahasznosított rózsavíz felerősíti a női szívet. A fenntartható forrásból származó vetiver és vanília bourbon alapja fokozza annak mélységét és kontrasztot kölcsönöz. A keserű mandula pedig már csak egy kellemes ráadás, melynek köszönhetően a végeredmény egy fenomenális illatorgia.

2carolina-herrera-very-good-girl-glam-eau-de-parfum-holgyeknek_blogozine_blog_hu_2.jpg

YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM

A jellegzetes keleti illatot mindenki ismeri. Illatjegyeit tekintve leginkább a kávé és a jázmin dominál benne, melyet a rózsaszín bors, a narancsvirág, a vanília, a keserű mandula, az édesgyökér, a pacsuli, a körte, és a cédrus tesz teljessé. Egy rendkívül szexi illat, mely órákon át körüllengi viselőjét.

ysl_black_opium_blogozine_blog_hu_2.jpg

GUCCI FLORA GORGEOUS GARDENIA EAU DE PARFUM

Bármi, amit a Gucci készít, nagyszerű ajándék lehet, de Valentin-nap alkalmából ez az illat egy romantikus lehetőség, amely mind a megajándékozott érzékszerveit, mind a környezetét megragadja. Az eredetileg Vittorio Accornero által illusztrált ikonikus Flora mintát használva a Gucci Flora illatának festett palackja vintage dizájnnal rendelkezik, amely tökéletesen egyesül a benne lévő klasszikus illattal.

A Gardenia virágra fókuszálva a többi, lágy virágos jegyek közé tartozik a jázmin, a virág és a barna cukor, melyek mindegyike friss és időtlen illatban fejeződik be.

gucci_flora_gorgeous_gardenia_eau_de_parfum_blogozine_blog_hu.jpg

VALENTINO BORN IN ROMA DONNA

Róma inspirált keleties fűszeres utazás Valentino dDonnája, mely büszkén hirdeti a Nőket.

Az elbűvölően édesen mély jázmin tökéletes kiegészítője a melengetően édes vanília, a fekete ribizli, és a friss bergamott.

valentino-born-in-roma-donna-eau-de-parfum-holgyeknek_blogozine_blog_hu.jpeg

A lenyűgöző illatok tökéletes kiegészítői egy Nő megjelenésének. Remélem hasznos tippeket kaptatok a Valentin napi ajándékötletek Nőknek különkiadásommal.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');