Megfizethető és környezettudatos menyasszonyi ruha? | Nora Sármán & Bridal Treasures
2023. március 17. írta: Szabinae

Megfizethető és környezettudatos menyasszonyi ruha? | Nora Sármán & Bridal Treasures

A Nora Sármán & Bridal Treasures kollekció óda a romantikához, és az időtlen szépséghez. Egyszerűen lélegzetelállítóak, és egyszerűen kombinálhatóak egymással a darabok. A kollekció a Villa Fontaine-ben került bemutatósra a Bridal Fashion Day keretén belül. A közös kollekcióban olyan új Nora Sarman topokat láthatunk, melyekhez a Bridal Treasures-ből válogatták össze a különböző fazonú szoknyákat és a kiegészítőket.Ezzel a limitált kollekcióval azt mutatják meg, hogy  milyen jól lehet kombinálni a régit az újjal.

Fenntartható lehet a menyasszonyi ruhád, ha vintage darabokat is használsz.

Bridal Treasures vintage butik egy olyan családi esküvői ruha gyűjteményből kelt életre, ahol már  a harmadik generációként folytatják a  menyasszonyi ruhák iránti szenvedélyt .

Elsőként nyitották meg Magyarországon menyasszonyi vintage boltot azzal a szándékkal, hogy azoknak a menyasszonyoknak kínáljunk alternatívát, akik nyitottak a vintage és designer ruhákra, de nem akarnak annyit költeni egy menyasszonyi ruhára, amibe egy új designer ruha kerülne.

Alternatívát kínálunk azoknak a menyasszonyoknak, akiknek fontos a fenntarthatóság és egy meghatározott büdzsé áll a rendelkezésükre.

Kattints a képre és nézd meg a kollekciót:

Már számtalan menyasszony választott e koncepció mentén esküvői ruhát úgy, hogy az egyedi, méretre készített Nora Sarman tophoz vintage szoknyát vásárolt. Ezáltal környezettudatosan döntött, hiszen a szoknya nem új, a topot pedig az esküvő után is tudja viselni. Ezen felül pedig lényegesen kevesebbe került az esküvői szett, mintha méretre készített, vadonatúj szoknyát készítettünk volna a tophoz.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Fotók: Karczag Dániel

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');