Így tündölkölj a stradon!
2023. június 30. írta: Szabinae

Így tündölkölj a stradon!

A strandszezon már javában tart, így elhoztuk Neked a nyár legjobb szépségápolási termékeit, melyekkel tündökölni fogsz a strandokon lepirulás, pandás szemek nélkül!

Minden sikeres vízparti pihenéshez célirányos kencékre van szükség, hisz nem csak nagyban megkönnyítik az életedet, hanem gyönyörűen, frissen is tartanak.

Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a szépségápolási termékeket, amelyeket mindenképp szeretnéd a piperetáskádban tudni idén nyáron.

strandszettek_szo_rfo_so_kre_tervezve_surf_kind_kate_swim_blogozine_blog_hu5.jpg

FÉNYVÉDELEM

A strandtáskában mindenképp lapuljon fényvédő! Külön az arcra, és a testre.

Arcra a következő fényvédőket ajánlom:

Én arcra évek óta az Eucerin Sun Oil Control védő géles krémjét használom SPF 50 változatban. Nem fénylik fel, könnyen kenhető sűrűbb krém. Akár 8 órán át mattítja az arcbőrt, és kitűnő választás a zsíros és aknéra hajlamos arcbőrre.

Akik a könnyebb, fluidosabb kencéket szeretik, azoknak pedig a SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF 50 -et ajánlom. Könnyű géles textúrájával szintén ajánlott a zsírosabb arcbőrrel rendelkezőknek.

Smink fölé újraapplikálásra pedig a La Roche-Posay Anthelios felfrissítő és mattító spray SPF 50 a tökéletes választás.

Testre a következő fényvédőket ajánlom:

Évek óta az Eucerin Sensitive Touch, vagy Oil Control termékcsaládját használom. A hófehér, leégésre hajlamos bőrömre én személy szerint ezt találtam hosszas keresgélés után a Tökélesnek. Nem ragadok tőle, nem fénylik fel, nem hagy nyomot a ruhán, szóval minden szempontot teljesít. Én a krémes verziót szeretem belőle, de a férfiaknak a szőrösebb testrészekre a napvédő sprayek használatát javaslom, mert sokkal könnyebben el lehet kenni őket, és nem tapad meg a szőrön sem a termék.

NYÁRI SMINK

A nyári vízálló smink alapvető részei a bőrtápláló színezett hidratáló krémek, könnyű korrektorok, krémes pirosítók, aranyló fényben pompázó bronzosító pigmentek, és végül a vízálló szempillaspirálok. Ó, és ne feledjük el az ajkaink védelmét sem! Szerezzünk be magas SPF tartalmú hidratáló ajakbalzsamot is!

SZÍNEZETT FÉNYVÉDŐK:

Számos márkánál többféle faktorszámban lehet már találni színezett fényvédőt. Mutatom a kedvenceimet:

Eucerin Sun Oil Control Tinted krémes gél SPF 50

Ebből a light árnyalatot használom. Sűrű krémes textúra van. Egész nap matt, nem fénylik fel, gyönyörű a színe, és könnyen lehet rá sminkelni.

Bioderma Photoderm Nude Touch ásványi napozó folyadék arcra SPF 50

Ebből a világos árnyalatot használom. Könnyed fluidos textúrája van, és púderes finishe. Egész nap matt hatást kelt, és könnyen lehet rá sminkelni.

PÚDER FÉNYVÉDŐVEL:

Vannak, akik szeretik egy könnyű púderrel fixálni, frissíteni a sminkjüket. Nekik tökéletesek a fényvédővel ellátott púderek.

ARTDECO Sun Protection púderes make-up SPF 50

Tökéletes fedést, egységes és üde megjelenést biztosít. Könnyű felvinni, és mint minden Artdeco terméknél, nála is lehet utántöltőt venni.

Shiseido Sun Care Sports BB Compact kompakt BB púder SPF 50+

Az izzadósabbak imádni fogják, mert a helyén marad, nem mozdul el, így biztonságosan lehet sportolni, kirándulni vele. 

VÍZÁLLÓ SZEMPILLASPIRÁL

Minden márkánál fellelhető kedvenc spirálunk vízálló verziója! Arra ügyeljetek, hogy ha vízálló szempillaspirált használtok, akkor kétfázisú lemosóval oldjátok le, mert úgy könnyen lejön anélkül, hogy meggyötörnétek a pilláitokat közben : )

Ha ezzel megvagytok, akkor nem kell már más, mint egy jó könyv, egy vidám „hőségruha”, egy kényelmes kalap, egy csinos szandál, és persze a fürdőruha.

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');