Kim Kardashian tetőtől talpig bőrben a SKIMS kampányában
2023. július 02. írta: Szabinae

Kim Kardashian tetőtől talpig bőrben a SKIMS kampányában

Kim Kardashian alakformáló márkája, a SKIMS a sztárokkal teli kampányképeiről ismert, ám ezúttal nem más, mint maga a valóságshow sztár állt Steven Klein kamerája elé.

kim_kardashian_teto_to_l_talpig_bo_rben_a_skim_kampa_nya_ban_blogozin_blog_hu6.jpg

A SKIMS Kimmel karöltve pedig új dimenzióba kalauzolja a közönséget a legújabb búvár- és műbőr fürdőruha kollekcióval, melyet igencsak erős domináns képeken keresztül mutatnak be. Fun Fact: a kampány hangulatát a '90-es évek ihlették. A kampány fotósával már többször is dolgoztak együtt, és mindig fantasztikus anyagok születtek a közös munkából. 

A műbőr kollekció tökéletes időzítéssel, a fesztiválszezonra érkezett meg kiegészítve ezzel a többi kollekciót, ahol jelenleg minden megtalálható a klasszikus sziluettektől kezdve az új sportos vonalig.

kim_kardashian_teto_to_l_talpig_bo_rben_a_skim_kampa_nya_ban_blogozin_blog_hu8.jpg

Művészi elképzelésének és Kardashian egyedi perspektívájának egyesítése révén a kampány lenyűgöző vizuális narratívát eredményez, amely alkalmas arra, hogy elbűvölje a közönséget.

A KOLLEKCIÓ DARABJAIT A KÉPRE KATTINTVA TUDOD MEGNÉZNI:

A SKIMS búvár, és műbőr szettjei már elérhetőek a márka hivatalos oldalán.

További divathírek ide kattintva érhetőek el. 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');