Idén ősszel érkezik a Rabanne x H&M kollekció
2023. október 27. írta: Szabinae

Idén ősszel érkezik a Rabanne x H&M kollekció

A designer kollaborációkat mindig hatalmas várakozás övezi, és idén ősszel nem más, mint Paco Rabanne kollaborál a H&M-mel. Julien Dossena kreatív igazgató mélyen beleásta magát a projektbe, és olyan terveket hozott létre, amelyek a csillogás és a ragyogás dimenziójába kalauzolnak.

A kollekció a textúrák és színek mesteri keveréke, minden darabot úgy terveztek, hogy kitűnjön a tömegből. A műszőrme díszítések a fodrokkal flörtölnek, míg az oldalcsíkokkal díszített nadrágok a bralette felsőkkel és csizmákkal osztoznak a reflektorfényben.

A színpaletta a csillogó ezüst és arany fényűző keveréke, amelyet mélylila, zöld és vörös tónusok tarkítanak. Tökéletesek az ünnepi viselethez és az ünnepi partikhoz is. Az állati nyomatok pedig merész megjelenést kölcsönöznek azoknak, akik mernek különbözni másoktól.

Kattints a képre és nézd meg a kollekciót: 

A Rabanne x H&M együttműködés nem áll meg a garadrób szekrénynél, és lakberendezési darabokat is találhatunk a kollekcióban.

rabanne-hm-lookbook_blogozine_bloghu9.jpg

A teljes kollekció november 9-én lesz elérhető.  A páratlan divat birodalma és az elbűvölő otthoni dekoráció hívogat, hogy elmerüljön a Rabanne x H&M kollekció vibráló ölelésében, és gyönyörködjön az általa életre keltett kárpitok gazdagságában.

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');