Elakadtál az ajándék vásárlásban? Segítünk!
2023. november 30. írta: Szabinae

Elakadtál az ajándék vásárlásban? Segítünk!

fmes9bggkf0ltq86ttwrqejgusmckqsscv3zanqw-content_front.jpg

Mindenhonnan a karácsony szelleme köszön vissza ránk. Ahogy sétálunk az utcán, a bevásárlóközpontokban, rádiót hallgatunk,  vagy csak bekapcsoljuk a tv-t szembejön velünk, és elkezdünk hangolódni. Elkezdünk nézelődni, hogy mivel lepjük meg a szeretteinket, vagy éppen önmagunkat.

Nőként be kell vallanom, hogy imádom ennek az időszaknak a hangulatát. A tökéletes ajándék keresés izgalmát, és persze a cuki karácsonyi csomagokat is. 

Az ünnepi időszakban pedig nem csak gyönyörűen becsomagolt szettnek lehetünk boldog tulajdonosai, hanem mindent úgy tehetjük meg, hogy sokat spórolunk is rajta, ugyanis ezeknek a karácsonyi szetteknek minden esetben sokkal kedvezőbbek az árai, mintha a benne található termékeket külön-külön vennénk meg.

Ebben a bejegyzésben a személyes kedvenceimet mutatom be nektek.

ADVENTI KALENDÁRIUMOK

Mindenki imádja a kalendáriumokat. Számos travel size és normál méretű best seller terméket tartalmazó szépség érkezik ilyenkor a piacra, és mi nem győzünk válogatni közülük.

Beszerezhettek sminkes, testápolós, arcápolós, parfümös, vagy éppen vegyes adventi kalendáriumot is a kedvenc márkáitoktól.

kara_csonyi_aja_nde_ko_tlet_no_knek_2023_blogozine1.jpg

L’Oréal Paris Merry Christmas! adventi naptár, NYX Professional Makeup FA LA L.A. LAND adventi naptár

PARFÜMÖK

Ki nem rajongana az illatokért? A különböző parfümökér, vagy a csodásan becsomagolt díszdobozos ajándékszettekért? Idén is fantasztikus szetteket szerezhettek be nagyon kedvező áron, s lephetitek meg velük szeretteiteket.

kara_csonyi_aja_nde_ko_tlet_no_knek_2023_blogozine2.jpg

Mugler Alien Christmas ajándékszett, Yves Saint Laurent Black Opium ajándékszett, Jean Paul Gaultier Scandal ajándékszett hölgyeknek, Carolina Herrera Good Girl Very Good Girl ajándékszett hölgyeknek

ARCÁPOLÁSI SZETTEK

A bőrápolást nem szabad elhanyagolni télen sem. Ilyenkor a kinti-benti hőmérséklet közti jelentős különbségek, a szél, és még a fűtés is próbára teszik a bőrünket. Ezek mindegyiket negatívan hat az arcbőrükre, szárazzá, irritálttá válik. Ezért kell odafigyelni rá, s egy tápláló összetevőkben gazdag rutint kialakítani a hűvösebb időszakra.

kara_csonyi_aja_nde_ko_tlet_no_knek_2023_blogozine3.jpg

Dr. Jart+ Holiday Cicapair™ Merry Soothing Set ajándékszett, Vichy Liftactiv Collagen Specialist Night karácsonyi ajándékszett, Estée Lauder More To Love Set

SMINKMÁNIÁSOKNAK 

Akár saját részre, akár ajándékba szeretnénk sminket, azt nem is tehetnénk jobbkor. Ilyenkor számos márka rukkol elő limitált kollekcióval, kalendáriummal és szettel, melyek egyszerűen elvarázsolnak.

kara_csonyi_aja_nde_ko_tlet_no_knek_2023_blogozine4.jpg

Clarins Face Make-Up Set karácsonyi ajándékszett, MAC Cosmetics Holiday Hail To The Chic! Lipstick Trio ajándékszett, Bobbi Brown Luster & Glow Palette Set ajándékszett, Sigma Beauty Untamed Multitask Brush Set Ecsetkészlet táskával

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Egy igazi jollyjoker, ha nem tudjátok, hogy pontosan mit is szeretne, így biztosan azt kapja, amire igazából vágyna. Az ajándékutalvány mindig jó választás: Akár karácsonyról, akár szülinapról van szó.

Kellemes ünnepeket kívánok Nektek, és remélem sikerült pár ötletet adnom a karácsonyi ajándékokhoz :)

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');