Megújult az ikonikus Versace Bright Crystal parfüm!
2023. december 07. írta: Szabinae

Megújult az ikonikus Versace Bright Crystal parfüm!

A Versace Lily James-szel közösen az ünnepek előtt mutatja be legújabb kampányát az időtlen Bright Crystal parfümhöz, amelyben az elbűvölő színésznő szerepel a kortárs csillogás megtestesítőjeként.

A kiegyensúlyozott eleganciájáról és magával ragadó képernyős jelenlétéről ismert brit színésznő testesíti meg az ikonikus illat élénk és nőies szellemét.

lily_james_csilloga_st_suga_roz_a_versace_bright_crystal_parfu_m_kampa_nya_ban_blogozine_blog_hu1.jpg

A Versace Bright Crystal, amelyet 2006-ban mutattak be az illatok szerelmeseinek.

lily_james_csilloga_st_suga_roz_a_versace_bright_crystal_parfu_m_kampa_nya_ban_blogozine_blog_hu2.jpg

Az eau de toilette virágos és gyümölcsös jegyek üdítő keverékével bontakozik ki, kezdve a Yuzu és a gránátalma élénk kombinációjával, amelyet élénkítő jeges akkordok fokoznak. Ahogy az illat fejlődik, a finom bazsarózsa, a magnólia és a lótuszvirág szíve jelenik meg, harmonikus egyensúlyt teremtve a lágyság és az erő között. Az acajou-t, növényi borostyánt és pézsmát tartalmazó alapjegyek finom, mégis mély mélységet adnak, és az illatot egy érzékien fás öleléssel rögzítik.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Photo credits: Versace

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');