Zimmermann szerint a tavasz éteri és természetközeli
2024. január 30. írta: Szabinae

Zimmermann szerint a tavasz éteri és természetközeli

A tavaszi kollekcióban Zimmermann megmutatja, hogy miként is lehet valami egyszerre éteri, és gyönyörű, mégis természetközeli. Álomszép sziluettek modern hercegnőknek.

zimmermann_szerint_a_tavasz_e_teri_e_s_terme_szetko_zeli_spring_summer_2024_blogozine3.jpg

A legújabb kollekcióban olyan sziluetteket láthatunk, melyek körbeölelik a természet egészét kezdve a puha, hullámzó, a tengerparti szellő esszenciáját megragadó ruháktól egészen a föld szilárdságát tükröző strukturált darabokig.

A Zimmermann 2024 tavaszi kampánya, amelyet szokás szerint Benny Horne örökített meg, a portugáliai Madeira tengerparti varázsát hozza harmonikus párbeszédbe a márka Natura kollekciójával.

A Natura kollekció élénk hódolat a vadonnak, számos színnel és textúrával. A Zimmermann kínálata úgy bontakozik ki, mint maga a táj, légies ruhákkal , precíz szabással és bonyolult csipkerészletekkel, amelyek éppúgy ünneplik a kézművességet, mint a stílust.

Barbara Valente immáron másodszor dolgozik együtt a márkával, és milyen jól teszi. Ahogy a hullámok összecsapnak a parttal, a brazil modell a természeti világ szellemét közvetíti, amelyből Zimmermann merített a kollekcióhoz ihletet. Tökéletesen átadja a tavaszi kollekció éteri üzenetét, és természetünneplésre invitál.

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');