Azahriah a Sziget Nagyszínpadán!
2024. február 01. írta: Szabinae

Azahriah a Sziget Nagyszínpadán!

Azahriah idén augusztus 8-án kiemelt műsorsávban lép fel a Sziget Nagyszínpadán, egy "minden extrával megspékelt" koncerttel. Majd’ tíz éve nem volt hazai előadó esti műsorsávban a Szigeten, így Azahriah fellépése különösen izgalmasnak ígérkezik.

Azahriah karrierje 2022-ben robbant be a Sziget közönségének meghódításával. Azóta Magyarország egyik legnépszerűbb előadójává vált, hatalmas rajongótáborral, telt házas koncertekkel és egy sikeres európai turnéval a háta mögött. Azahriah idén mindössze néhány fesztiválkoncertet ad, de augusztus 8-i fellépése garantáltan kiemelkedik közülük.

azarhriah_sziget_2024.jpeg

„A Sziget mindig is különös hangsúlyt fektetett a hazai előadók különleges produkcióinak bemutatására, de a Nagyszínpad esti sávjában jellemzően nemzetközi sztárokat szoktunk látni. Azahriah tehetsége és elképesztő rajongótábora most az élbolyba juttatta őt, és büszkék vagyunk, hogy segíthetjük nemzetközi ismertségét” – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője.

Azahriah rajongói számára külön jó hír, hogy bár a Szigetre szóló napijegyek még nem kaphatók, az augusztus 8-i koncertnapra már most megvásárolhatók a jegyek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');