Idén ezek a színek hódítanak a lakás dekorokban!
2024. április 25. írta: Szabinae

Idén ezek a színek hódítanak a lakás dekorokban!

Bár 2023-at a merész Viva Magenta szín jellemezte, idén egy finom, narancsba hajló árnyalat, a Peach Fuzz került előtérbe. Ezt a kellemes színt már biztosan láttad ruhaboltokban vagy a manikűrösnél.

A Peach Fuzz és további négy divatos szín segítségével idén is trendi maradhatsz, akár a nappalid falait is új színre festheted!

szi_n_aja_nlo_blogozine3.jpg

A Peach Fuzz tökéletesen illeszkedik a belső terekbe, legyen szó festékről, virágcserepekről vagy textíliákról. Különösen jól mutat a párnák, függönyök vagy egy puha takaró formájában, amely meghitt hangulatot teremt otthonodban.

Ez a szín jól harmonizál a földszínekkel és élénk zölddel, kékkel is.

szi_n_aja_nlo_blogozine5.jpg

Az idei év további kedvencei között szerepel a Limitless, egy meleg, mézes bézs; az Upward, egy nyugtató kék; a Blue Nova, egy izgalmas kékesibolya; és a Viridis, egy barátságos zöld árnyalat.

Ezek a színek tökéletes választások lehetnek nagyobb felületekre vagy kiegészítőkre is, felfrissítve ezzel a lakás hangulatát.

Forrás: Bonami

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');