Wow! Kylie a Szigeten!
2024. május 01. írta: Szabinae

Wow! Kylie a Szigeten!

A 2024-es Sziget Fesztivál sajtótájékoztatója hatalmas bejelentésekkel indult, a pop örökös királynője, Kylie Minogue is fellép az eseményen! Az augusztus 7-én kezdődő fesztivál első napján a legendás szupersztár, aki nemrégiben a BRIT Awards "Global Icon" különdíját kapta, a Nagyszínpadra érkezik, hogy legújabb albumát is bemutassa.

Csiszár Virág, a Sziget booking managere, egy lenyűgöző programot ismertetett: Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix, Fred again.. és még sok más világsztár lép fel a fesztiválon. Az idei programban olyan nevek szerepelnek, mint Skrillex, Stormzy, Fisher, Raye, Janelle Monáe, Tom Odell és Louis Tomlinson.

A többszörös platinalemezes Kylie Minogue karrierjének újabb fénykora kezdődött a “Padam Padam” című slágerével. Új albuma, a 'Tension', tele van csillogó, könnyen fogyasztható dalokkal, és a kritikusok szerint ellenállhatatlan. Kylie idén a BRIT Music Awards "Global Icon" különdíját is elnyerte, amit Dua Lipa adott át neki.

km_tension_packshot_1500_300dpi_8bit.jpg

Kádár Tamás, a Sziget főszervezője, elmondta, hogy a fesztivál látványvilága, fenntarthatósága és szolgáltatásai is tovább fejlődtek. Az új "Welcome Zone" segíti majd a látogatókat, és új rajongói zónát is kialakítanak a Nagyszínpad közönsége számára. A látogatók számára a sorban állás elkerülése érdekében új tömegirányítási megoldásokat vezetnek be.

A Sziget a vendéglátás terén is új szintre lép: változatos kínálat, kényelmi szolgáltatások és környezettudatos megoldások várják a látogatókat. A vendéglátó egységek kizárólag papír vagy környezetbarát, lebomló anyagokból készült kellékeket használhatnak, és az ételt kínáló helyeknek "pénztárcabarát" ételeket is kell tartaniuk.

A Sziget 30. évfordulóját is ünnepli idén, és a fesztivál alapértékei változatlanok: kulturális sokszínűség, elfogadás, közösség ereje és a szeretet hatalma. Az új "Free To Be..." koncepció keretében a Sziget számos pontján találkozhatunk olyan programokkal és üzenetekkel, amelyek a személyes szabadságot és az együvé tartozást hirdetik.

A Sziget különböző színpadain változatos műfajú koncertekkel és programokkal találkozhatunk. A Nagyszínpad headlinerei között ott lesz Kylie Minogue mellett Sam Smith, Liam Gallagher és Martin Garrix. A Revolut Színpadon a Big Thief, Fontaines D.C., Aurora és MØ lépnek fel. Az elektronikus zene kedvelőit a Bolt Party Aréna várja, míg az alternatív zene szerelmesei a Colosseum színpadon találkozhatnak Richie Hawtin, Honey Dijon és Ellen Allien produkcióival.

A Sziget idén is különleges élményeket kínál minden látogatónak. A Cirque du Sziget lélegzetelállító produkciói, az ArtGarden művészeti installációi, a Theatre-and-Dance Corner interaktív előadásai és a Global Village kulturális programjai mind garantálják, hogy mindenki megtalálja a számára legizgalmasabb programokat.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');