A Chanel szerint az ősz lilában tündököl
2024. szeptember 12. írta: Szabinae

A Chanel szerint az ősz lilában tündököl

Fedezd fel az univerzum titkait a Chanel Makeup legújabb, 2024-es őszi kollekciójával, a Clairvoyance-szel! A kollekciót Gabrielle Chanel misztikum iránti szenvedélye ihlette, és egy limitált kiadású vonalat hozott létre, amely valódi utazás az ismeretlenbe. A kampány élén a jól ismert modell, Vittoria Ceretti áll, aki lenyűgöző közeli képeken mutatja be a kollekció varázsát.

A Clairvoyance egy igazi színkaleidoszkóp: élénk lilák, mély zöldek és másvilági narancsok alkotják a kollekciót, amelyek mind a misztikus hangulatot idézik meg. A kollekció kreatív vezetője, Cécile Paravina (a Cometes Collective tagja), a kontrasztokra építve teremtett egyedülálló színvilágot. A palettát olyan must-have termékek alkotják, mint a Les 4 Ombres szemhéjpúder paletta, a Les Tarots pirosító, a Noir szempillaspirál, valamint a lenyűgöző ajak- és körömszínek.

Ez a kollekció egy új irányt képvisel a Chanel számára, amely a nyári álomszerű sminkvonalra építve valami teljesen újjal áll elő. Cécile Paravina szerint a Clairvoyance kollekció célja a bársonyos puhaság és az élénk színek tökéletes egyensúlya, finom, púderes befejezéssel.

Ha készen állsz arra, hogy egy kis misztikus hangulatot vigyél az őszi sminkrutinodba, a Clairvoyance kollekciót neked találták ki!

Még több inspirációért irány a Blog

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');