Varázslatos illatorgia Oscar de la Rentatól
2024. szeptember 23. írta: Szabinae

Varázslatos illatorgia Oscar de la Rentatól

Készen álltok egy kis New York-i életérzésre? Oscar de la Renta legújabb parfümje, a New York Eau de Parfum, tökéletesen hozza a Nagy Alma pezsgését és varázsát!

vara_zslatos_illatorgia_oscar_de_la_rentatol_aw2024_blogozine1.jpg

A kampány arca a lenyűgöző Candice Swanepoel, aki elképesztően fest egy pezsgőszínű ruhában, háttérben Manhattan ikonikus látképével.

vara_zslatos_illatorgia_oscar_de_la_rentatol_aw2024_blogozine2.jpg

A parfüm egy csodás virágos borostyánrózsa illat, eperrel, mandarinnal és gardéniával, majd rózsával, jázminnal, zsályával bontakozik ki, végül szantálfa és vanília illatával burkol be minket. A finom rózsaszínű üveg pedig  eleganciát sugároz, amely tökéletesen illik az illat nőies karakteréhez, és egyszerűen magával ragadja az embert

Oscar de la Renta új illata, a New York Eau de Parfum, tökéletesen megörökíti New York városának vibráló szellemét.

Még több inspirációért irány a Blog

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');