A Jazz újjászületése a H&M Studio őszi kollekciójában
2024. szeptember 25. írta: Szabinae

A Jazz újjászületése a H&M Studio őszi kollekciójában

Hölgyek, készüljetek fel, mert az H&M Studio idén ősszel mindent felülmúlva feszegeti a divat határait! Az ikonikus márka 2024-es őszi-téli kollekciója a jazz muzsikusok bohém világából merít ihletet, és egy újfajta öltözködési szabadságot hoz el nekünk. Az új kollekció kulcsszava az újjászületés – olyan ruhadarabokat álmodtak meg, amelyek tökéletesen illenek egy dinamikus, nappaltól estig tartó életvitelhez, mindezt modern, trendi csavarral.

A kollekció üdvöskéje nem más, mint a lenyűgöző Loli Bahia, aki egyszerűen ragyog ezekben a karakteres darabokban. A H&M Studio kínálatában megtalálhatók a könnyed, hosszan lebegő ruhák, a pufi dzsekik, texturált kötöttek és a tökéletesen szabott farmerdarabok. De itt még nincs vége! A klasszikus ruhadarabok újragondolt formában térnek vissza – fémes részletekkel, környezetbarát krómmentes bőrrel és pazar Merino gyapjúval feldobva.

Az H&M Studio alapfilozófiája a jövőbe mutató divat. Az egyszerű, letisztult sziluettek már 2013-as debütálásuk óta meghatározó elemei a brandnek. És mi lehetne jobb kiegészítő a szofisztikált megjelenéshez, mint egy elegáns combcsizma, egy túlméretezett shopper táska, vagy egy vakítóan csillogó strasszköves ékszer?

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG AZ ÖSSZES SZETTET:

Jó hírünk van: már nem kell sokat várni! Az H&M Studio 2024-es őszi kollekciója szeptember 26-án érkezik az üzletekbe és az online shopba, hm.com-ra.

Ahogyan Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatív tanácsadója és női divattervezési részlegének vezetője mondja: „Az H&M Studio lényege az egyszerű gardróbmegoldásokban rejlik – azokban a kortalan, sokoldalú darabokban, amelyek tökéletesek egy mozgalmas munkanaptól az esti koktélokig. Segítenek abban, hogy egyszerre érezd magad kifinomultnak és lazának.”

Még több inspirációért irány a Blog

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');