Őszi kádbavalók a fürdőzés szerelmeseinek
2017. október 17. írta: Szabinae

Őszi kádbavalók a fürdőzés szerelmeseinek

A fürdés sokunknál nem csak a mindennapi tisztálkodási rituálé része, hanem kikapcsolódás. Szeretünk gyertyát gyújtani, és gyertyafénybe romantikázni a habok között. Kell néha egy kis szünet, amikor csak önmagunkkal foglalkozunk és pihenünk, különben kiégünk pszichésen. 

Szerencsére Micc nem az a gyertyadöntögető, kádba belemászós fajta, szóval van lehetőségem a habfürdős rituálémra (már amikor nem dönti romba egy jól időzített kakkantással atombombával).

furdo2.jpg

HABFÜRDŐK

Lush Twilight

Levendulás pihe puha lila! habfürdő. A levendulának köszönhetően van egy kis nyugtató, stresszmentesítő hatása a fürdőnek. Érdemes gyertyával vagy egy jó kis könyvvel belazulni a habok közé. 

by tetespest - Sinnlichkeit 

Gránátalmás nagyon kellemes illattal és hatalmas habzással bír, mely egy darabig meg is marad. Enyhén meg is színezi a vizet pirosra, és kissé "puhítja is a vizet.

Barnängen

A nagy multi (Henkel) egészségesebb, természetesebb irányvonalát láthatjuk. SSL-t még tartalmaz, de alapvetően rendben van a termék. A leginkább habtartó az általam próbált termékek közül. Puha, és illatos lesz tőle a víz, és a bőrt is ápolja a benne található zabnak köszönhetően. A Pure by Pixibox dobozból ismerem :)

furdoso_tetesept1.jpg

FÜRDŐSÓ

Tetesept 

A márka fürdősóit imádom. Mindenre nyújtanak megoldást, legyen szó hátfájásról, megfázásról, stresszről, vagy csak sima ejtőzésről. A különböző színű sók be is színezik a vizet és intenzív illatot bocsájtanak ki.

Kneipp

Innen a kedvencem a hátra való fürdősó. Brutál illata van, és konkrétan kitágul tőle a macskám pupillája. A hátamra leginkább ez, majd a Tetesept Muscle fürdősója működik leginkább. Ez is színezi a vizet. A gyerekeknek való csodaboszija pedig nagyon cuki :)

Dresdner

Itt is először a hátravalót próbáltam ki, de ez annyira nem nyert, viszont a chillező sói nagyon jók! Csak ajánlani tudom.

DM saját márkás

Innen a tengeri sósat próbáltam már többször, amikor a hátamra is kiterjed az ekcémám, nagyon szépen csipi, és fertőtleníti. Időszakosan pedig a viszketést is csökkenti.

bath-bombs-colors-lush-rainbow-.jpg

FÜRDŐBOMBÁK

Ebben a kategóriában az abszolút nyertes a Lush. Egyszerűen nincs más olyan márka, aki ilyen szortimenttel rendelkezne ezen a téren. Lehet találni táplálót, csillámosat, cicásat, galaktikusat, tököset, mindenféle szagú, színű és állagú fürdőbombát. 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');