Gigi Hadid a háború elől menekülőknek ajánlotta fel a fizetését
2022. március 07. írta: Szabinae

Gigi Hadid a háború elől menekülőknek ajánlotta fel a fizetését

Gigi Hadid az egyik legtöbbet foglalkoztatott modell a divatvilágban. Kevés olyan bemutató van, melyen ő nem lép fel. Láthattátok többek között Versace, Isabel Marant, Versace, Michael Kors, és az Off-White kifutóján is. 

gigi_hadid_fw_2022_blogozine_blog_hu.jpg

Off-White | Isabel Marant | Michael Kors

Hogy miért is mondom most el Nektek?

Mert azt a pénzt, amit a divathetek alatt keres, felajánlotta az ukránok megsegítésére. Gigi elmondása szerint a divathetek alatt a modell társaival együtt bemutatják az új kollekciókat a történelem e szívszorító és traumatikus időszakaiban, ám az nem azt jelenti, hogy nem észlelik mi történik körülöttük a világban.

„Nem tudjuk irányítani a legtöbb munkabeosztásunkat, de szívesen sétálunk valamiért. Barátom [és modelltársam] @micarganaraz nyomdokaiba lépve ígérem, hogy a 2022-es őszi bemutatókból származó bevételeimet az ukrajnai háborúban szenvedők megsegítésére, valamint a Palesztinában ugyanezt átélők támogatására ajánlom fel."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gigi Hadid (@gigihadid) által megosztott bejegyzés

Szerintem ez egy rendkívül motiváló cselekedet volt a modell részéről!

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');