Ötletes megoldások a mindennapokra a Victoria's Secrettől
2023. április 28. írta: Szabinae

Ötletes megoldások a mindennapokra a Victoria's Secrettől

Kevés kényelmesebb fehérnemű létezik a Victoria's Secret extrapuha, és szexi darabjainál. Nők milliói rajonganak értük, és okkal. Strapabíróak, nem nyúlnak, nem mozdulnak el évek múlva sem a varrásról, és a színűket sem vesztik el. Egyszóval tökéletesek. A méret paletta pedig maga az álom, hisz minden mell méretre és formára gondolnak.

Ezúttal a mindennapok kényelmére helyezték a fókuszt a legújabb Only Solutions elnevezést kapó kampányukban.

A Victoria's Secret nemrégiben indította útjára Only Solutions kampányát, melynek célja, hogy választ adjon arra az ősrégi kérdésre, hogy mit viseljünk a ruha alatt. A kampány számos különféle melltartót tartalmaz, amelyeket bizonyos outfit variációkhoz terveztek. A kampány arca ezúttal Imaan Hammam , Mayowa Nicholas és Georgia Pratt voltak.

o_tletes_megolda_sok_a_mindennapokra_a_victoria_s_secretto_l_blogozine_blog_hu13.jpg

Ezeket a darabokat kifejezetten azoknak tervezték, akik olyan melltartót keresnek, melyet alacsony hátú ruhákhoz, mélyen dekoltált nyakkivágásokhoz és hát nélküli felsőkhöz is tudnak hordani.

Az Invisible Solutions , a Plunge Convertible Shine, és az Invisible Solutions melltartóval mindenki megtalálja a számára tökéletes darabot.

KATTINS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG A MELLTARTÓKAT:

Az új fazonokon kívül az Only Solutions kampányban megtalálható az Every-Way melltartó, amely többféleképpen is viselhető, a Body by Victoria Smooth enyhén bélelt Demi melltartó és a Dream Angels Lace Minimizer melltartó is.

További fehérnemű kampányokat IDE kattintva tudtok még nézni.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Képek: Victoria's Secret

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');