Barbie nem csak csajoknak!
2016. november 14. írta: Szabinae

Barbie nem csak csajoknak!

Barbie űrbeli kalandjai mozivászonra kerültek, ugyanis elstartolt a legújabb ultracuki mese a szőke ciklon főszereplésével!

barbie_csillagok_kozott.png

Nemrég elkövettem azt a "hibát", hogy szomszéd gyerekek (2 fiú)  felvigyázása alatt benyomtam a Barbie és a titkos ügynököket nekik fürdés előtt... Azóta is kedvenc meséjük, mivel rózsaszín látványvilága ellenére uniszex a mese. A fiúk oda-vissza vannak a különböző kütyükért,.. Sőt! Annyiszor megnézték már, hogy kívülről fújják a Barbie titkosügynök fegyvertárat.

Elérkezett a premier. A szomszéd két Barbie titkosügynökfan fiúval és két 6 éves kiscsajjal vágtunk neki az űrbeli kaladoknak.

Cuki furcsa repülő cicamókuspillangó, tündérszárnyas óriás dinók, és menőbbnél menőbb kütyük jellemzik a legújabb mesét.

pr_still_12.png

cicamókuspillangó

311093_1024_barbie_csillagok_kozott_7.jpg

tündérszárnyas óriás dinó

Nagyon kedves pink/lila látványvilág, elgondolkodtató történet és felnőttek számára is viselhetőség jellemzi. Bár inkább anyukáknak ajánlom. Ez nem apukáknak való.

Hallgass a szívedre, és kövesd azt a végsőkig!

Összegezve: Érdemes elmenni, mert a gyerek élvezni fogja. Nem kicsit :)

Magamtól nem mennék rá, ez nem felnőtt mese, de nem lőttem magam képzeletben fejbe miatta, úgyhogy ki lehet bírni :)

279894_1469998724_4488.jpg

Jó szórakozást!

 

Ez is érdekes lehet neked:

Hátborzongatóan gyönyörű az új Szépség és a Szörnyeteg előzetes!

A gyerekeknek is járnak a mindenmentes kozmetikumok!

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');