Ezek a legaranyosabb karácsonyi reklámok 2017-ben
2017. december 03. írta: Szabinae

Ezek a legaranyosabb karácsonyi reklámok 2017-ben

johnlewisad1011aa.jpg

Karácsonykor szerencsére rengeteg márka, illetve üzlet jelentkezik az aktuális karácsonyi reklámjával. Van, ahol animációt készítenek, van ahol mesét, van ahol állatokkal forgatnak és persze a szebbnél-szebb képi világon túl a zenék is csodálatosak. 

Lehet, hogy a korral jár, de van olyan, amin bekönnyeztem. Aki már vesztett el valakit, annak a karácsony mindig is egy nehezebb ünnep lesz, hisz eszébe jutnak a közös karácsonyok a szeretett emberrel. A közös sütikészítések gyerekként...és még sorolhatnám. Tudjátok miről beszélek. :)

Most pedig következzenek azok a reklámok, amik szerintem idén a legaranyosabbra sikeredtek:

JOHN LEWIS

 A John Lewis minden évben hihetetlenül aranyos karácsonyi reklámokat csinál. És mindig ez az, amit a legjobban várok minden évben. 

Idén az ágy alatt rejtőző "szörny" volt a karácsonyi cukiság tárgya.

John Lewisnek a fenti a hivatalos karácsonyi reklámja, viszont a róka és az egér barátságát bemutató animációs rövidfilm is hozzá köthető, és bár nem szó szerint karácsonyi, szerintem a története miatt mindenképp a cuki reklámok közé sorolandó.

MARKS & SPENCER

A film főszereplője Peddington maci, aki a karácsonyi ajándékokat szeretné megmenteni.

H&M

A koncepció hasonló, mint a M&S-nél, tehát megmentés. Erről a reklámról itt írtam korábban. A főszereplője egy kislány, aki egy tündérvilágba csöppenve menti meg a karácsonyt az önzőségtől :)

DEBENHAMS

A klasszikus Hamupipőke sztori modern köntösben jelenik az idei karácsonyi reklámban és a főszereplő a cipellő :)

 ASDA

Karácsonyi látogatás a nagypapával a csokigyárban a fantázia világában. Charlie és a csokigyár 2.0 :)

HEATHROW REPTÉR

Cuki mackópár mutatja be a repülést, és a reptérre érkezést. Nagyon aranyos :) Mondjuk macii fan vagyok, de akkor is :)

VERY.CO.UK

Az animációs történet főszereplője egy kislány, aki egymás után ajándékozza meg a környezetét, majd persze ő is megkapja, amire vágyik :)

 TOYS 'R' US

A Mikulás karácsonyi bevásárlását mutatja be kisebb bonyodalmakkal ez a cuki animációs kisfilm. Rénszarvasok helyett pedig a zsiráf húzza a Télapó szánját :D

LIDL

Karácsonyi készülődések, tradíciók, és persze failok is helyek kapnak nagyon szépen dinamikusan ábrázolva.

ALDI

A fim főszereplője a hóember répa orrja és egy narrátor meséli el a történetét. Hihetetlenül aranyos.

EDEKA

Az Edekának minden reklámjának van mondanivalója. Legyen szó "sima" reklámról, vagy karácsonyiról. Emiatt, és persze a gluténmentes termék felhozatala miatt is imádom. A mostani filmben egy olyan alternatív jövőt láthatunk, ahol a robotok élnek a városokban, és egy kis robot kedvességet keresve a karácsonyt kutatja, majd embereket kezd el keresni...

MORRISONS

Ételallergiás mennyország reklám :) A mindenmentes vonala készítette a reklámot, amit egyszerűen imádok. Aki szenved valamilyen érzékenységben, az át tudja érezni a reklámot :)

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');