Tündérmesébe kalauzol idén karácsonykor a H&M
2017. november 28. írta: Szabinae

Tündérmesébe kalauzol idén karácsonykor a H&M

Méghozzá Nicki Minaj, Jesse Wiliams, és John Turturro főszereplésével. Pontosabban szólva egy kislány szemén keresztül van bemutatva a fantáziavilág, amit apu mesél a kislányának elalvás előtt. Láthatjuk a Mikulás gonosz testvérét, a tündéreket és mindenféle kalandon keresztül harcol a kis hős leányzó, hogy megtalálja a gonoszt, és megmentse a karácsonyt az önzőségtől. Persze maguk a szülők is szerepet kapnak a filmben: Anyu (Nicki Minaj) lesz a legbölcsebb tündér, míg Apu (Jesse Williams) a leggyorsabb tündér. John Turturro pedig a Mikulás és annak gonosz testvére is egyben.

A ruhákat a képre kattintva tudod meglesni:

Szóval nem csak a ruhák, hanem maga a történet miatt is érdemes meglesni a kampányfilmet, mert lebilincselő.
Nicki Minaj is ezen a véleményen van, hisz a következőket mondta róla:
“Szeretem ezt a kisfilmet, mert benne van az összes fontos karácsonyi üzenet. Szeretem látni, ahogy a kislány jóságával legyőzi az önző gonoszt és azzá a hőssé válik, aki mindannyiunkban ott van. Az ünnepek alatt tele van a levegő varázslattal”


“Izgalmas látni azt, ahogy az ünnepi kollekciónkat életre keltik az inspiráló tehetségek. Nekik köszönhetően a film még varázslatosabb lett, és reméljük, hogy a vásárlóinknak is tetszeni fog az, ahogy a divatot prezentáljuk az ünnepek alatt a H&M-nél” – mondta Pernilla Wohlfahrt, a H&M vezető tervezője és kreatívigazgatója.
süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');