Időtlen elegancia a Tiffany & Co. ékszereivel az ünnepekre
2023. december 11. írta: Szabinae

Időtlen elegancia a Tiffany & Co. ékszereivel az ünnepekre

A Tiffany & Co. is megérkezett az ünnepi kollekciójával, melyben a csoda, a véletlen és az öröm együttesen figyelhető meg. A Holiday kampány arca nem más, mint Rosie Huntington-Whiteley, aki tökéletesen mutatja be a márka időtlen eleganciáját.

A márka minden kampányában a tökéletesen kivitelezett időtlen eleganciát ragadja meg, s ez ezúttal sincs másképp, csak kiegészítette egy kis ünnepi hangulattal. A modell ruházata, haja, és sminkje is az elegáns, magabiztos Nőt jeleníti meg, és ezzel vágyat érez bennünk is, hogy beszerezzük pár szépséget az ünnepekre.

Még több tartalomért  irány a blog!

Ahol megnézhetek a legújabb karácsonyi  fehérneműtrendekeket, és inspirálódhatsz. Ha pedig ajándékötletre vágynál, irány az adventi kalendárium ajánló.

Az elegáns láncnyakláncoktól kezdve a finom fülbevalókig a kampányban szereplő minden egyes darab az ünnepi szezon szinonimája. Egy olyan világba kalauzolja el minket, ahol az ékszerek varázsa tökéletesen összefonódik az ünnepi időszakkal.  

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');