Kozmikus csillogás a Swarovskitól
2023. november 02. írta: Szabinae

Kozmikus csillogás a Swarovskitól

A Swarovski minden szezonban elkápráztat a csillogó ékszereivel, és ez nincs másképpen az idei ünnepi kampánynál sem. Mindegyik modell egy dinamikus karaktert kelt életre – Hyperbola Nebula, Punk Luna, Matrix Supernova, Mesmera Stardust és Blue Gema –, ötvözve az űrből származó ihletet és a magas oktánszámú esztétikát. Ezek a karakterek a Swarovski legikonikusabb kollekcióinak megszemélyesítései az évek során.

swarovski_holiday_2023_blogozine_bloghu5.jpg

A Karl Templer által tervezett feketébe vagy ünnepi zöld felsőbe öltözött modellek tökéletes vászonként szolgálnak az ékszerekhez, melyek a karkötőktől kezdve az órákon át mindent tartalmaznak.

A kozmikus balett mögött a Swarovski kreatív igazgatója, Giovanna Engelbert áll, aki gondoskodik arról, hogy minden darab kiemelkedjen a többi közül.

A fotókat Steven Meisel készítette, a hajakat Guido Palau, a sminket pedig Pat McGrath. A kampányban Diane Chiu, Karolina Spakowski, Mila van Eeten, Nyawurh Chuol és Sora Choi modellek szerepelnek.

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');