5+1 edzés, amitől szexibb leszel, mint valaha
2017. december 31. írta: Szabinae

5+1 edzés, amitől szexibb leszel, mint valaha

sport.jpg

Az edzés nem csak súlyzókról, férfias izmokról szól, hanem a nőiességről is. Ugyanis vannak olyan edzéstípusok, melyekkel nem csak dögösebb alakod lesz, hanem sokkal nőiesebbé is válsz az élet egyéb területén is. Nagyon önbizalmad lesz és az esetleges testképzavaraidat is le tudod velük lassan fokozatosan küzdeni.

Létezik egy jelenség a hűvösebb évszakokban, amikor egyre jobban csökken a napsütötte órák száma, az időjárás pedig egyre zordabbá válik. Mi pedig beburkolózunk a kabátunkba, és sietünk haza. Egyre nyűgösebbnek, fáradtabbnak érezzük magunkat. Egyszerűen mint aki le van merülve. Szó szerint. A szexuális étvágyunk is csökkent, amitől még inkább feszültebbek, flusztráltabbak leszünk, és fölöslegesen nassolni kezdünk. Amitől persze hízni kezdünk.

Ennek az oka nem más, mint a fény hiánya és a hormonok közötti összefüggés, ugyanis a szervezetben megváltozik a melatonin és a szerotonin hormon aránya, mert megváltozott a napsütéses órák száma az évszak során és ez kihat a hormonális rendszerre is, ezek a hormonok befolyásolják az alvást és az étvágyat is.

Az egyik legjobb ellenszer a mozgás mellett a fény ezekre a tünetekre! A következő edzések közül az első 3 tartalmaz fényterápiát is, míg a bejegyzés második fele "simán csak" szexi :)

1, BEAUTYSENSE

Egy lassú, kitartott nyújtó pozíciókkal ellátott óra, érzéki átkötésekkel és az óra végén nőiességet megcélzó relaxációval megtoldva. Azok imádják, akik a jóga típusú edzéseket érzik magukénak. 

Beautysense óráink alatt nem csak kellemesen meleg van a teremben, hanem a fűtőtestek fénye mellett történő edzés alatt fényterápiás kezelésben is részesülünk. Tehát az óra  végére nem csak a testünk, hanem a lelkünk is megújul. Bővebb infó ITT.

beautysense.jpg

2, BEAUTYROBIC

Az aerobic és a tánc keveréke. Az edzés félhomályban, felforrósított teremben történik lüktető zenére speciális Beautyrobic olajok használata mellett.  

Az egész óra “bemelegítéssel” indul - a legszexibbel véleményem szerint -, be kell kenni olajjal a kritikus részeket. Még szerencse, hogy itt csak Nők vannak jelen, mert a férfiak rögvest szívrohamot is kapnának.

Ezután az izmokat hozzák mozgásba, nyújtanak, hajolnak, súlyzóznak, plankelnek, twerkelnek, csavargatják a testüket és szó szerint rázzák le magukról a felesleget 1-1,5 órán keresztül. Bővebb infó ITT.

3, BEAUTYCORE

A Beautyrobichoz képest sokkal kecsesebb, nőiesebb edzésforma, melynek a tempója is lassabb egy fokkal (DE még nem nevezném egyáltalán lassúnak.) Azok, akik jobban szeretik a lassabb BPM-ű zenére történő alakformáló edzéseket, a pilates jellegű mozgást, azoknak tökéletes választás.

beautyrobic_2.jpg

4, RÚDTÁNC

Ki nem ismerné ezt a mozgásformát? Kevés ruhák, vonagló lányok.. A filmekben így jelennek meg, de ennél sokkal többről van szó. Erősíti a mélyizmokat, hajlékonnyá és formásobbá tesz. Bár ehhez rengeteg lila folton és zúzodáson keresztül vezet az út. Próbáltam, de nekem nem megy. Mindig is bámulatba ejtett, akiknek sikerül fenn maradniuk egy ilyen szerkezeten. Ilyen ember Pirner Alma, aki megalapozta itthon a rúdtánc, mint edzésforma kultúráját. A Dollhouse-ban vannak a legjobb rúdtánc órák. Leánybúcsú helyszínnek is tökéletes ;) A rúdtánc pár hónap rendszeres edzés után hajlékonyabb és erősebb izomzatot biztosít.

rudtanc.jpg

5, LÉGTÁNC

Az Aerial Hoop-ot vaskarikán végzik a levegőben. Ötvözi az akrobatikus- látványos elemeket a nőies mozdulatokkal. Rendkívüli erőnlét szükséges hozzá. A rúdtánchoz hasonlóan fejleszti és erősíti a mély izmokat és tökéletes mozgásforma a nyújtáshoz is!

4745360_orig.jpg

+1, AERIAL YOGA

Az Aerial Yoga a talajon végzett jogával szemben tehermentesíti és ezáltal kíméli az ízületeket. Ez az a bizonyos levegőben lógok egy “lepedőből” torna. Antigravitációs jógának is nevezik. Saját testsúllyal történik az edzés, tehát lassan és fokozatos építi és nyújtja az izmokat.

aerial-yoga1.jpg

Érdekes lehet még:

Mitől lesz sikeres és vonzó egy Nő?

beautyrobic_3_1.jpg

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');